0
0
0
s2sdefault

Binnenwaartse macro-instabiliteit is een belangrijk faalmechanisme dat voor een belangrijk deel de kosten van dijkversterkingen bepaalt. Verschillende onzekerheden kunnen - indien niet goed ondervangen - zorgen voor excessieve kosten. Er zijn verschillende knoppen om aan te draaien om aan de eisen te voldoen: een betere parameter bepaling, betere modellen of daadwerkelijk een dure dijkversterking. Onderzoeksuitkomsten worden gedeeld tijdens een All-Risk Webinar op maandag 14 juni 2021 van 16:00-17:30 uur.

Details: All Risk webinar | Macrostabiliteit: betere parameters, modellen of dijkversterking?


logo

KNW Lidmaatschap

"KNW Waternetwerk verbindt waterprofessionals in een uniek platform"

Word ook lid

Nieuws van KNW

 • Sleutels tot succes bij klimaatadaptatie

  Wat zijn sleutels tot succes bij klimaatadaptatie? Serie over do's en don'ts - bij het proces naar gedragen keuzes, bij meting en beleving van hittestress én bij de uitvoering van maatregelen. Webinars door KNW Themagroep Water & Ruimte op 23 juni, 30 juni en 7 juli 2021 van 16:00-17:00 uur.

 • Podcast | Watertransities

  KNW WaterPodcast #10 | In gesprek met Marloes van der Kamp en Ingrid van den Brink over Watertransities en de uitdagingen in waterkwaliteit en in waterkwantiteit. Volg de WaterPodcasts van Ide Opdam en Dave van Balkum (Jong KNW) met elke maand een nieuwe aflevering over een actueel waterthema.

 • Scriptieprijzen voor MBO, HBO en WO studenten

  KNW reikt ook dit najaar de MBO-prijs uit (MBO3 en MBO4 studenten) en de Scriptieprijs (HBO en WO studenten). Volg jij een 'water'opleiding, en schrijf jij dit jaar jouw eindopdracht of scriptie? Lees het reglement voor de spelregels, en doe mee! De inschrijving voor 2021 sluit op 1 augustus.

 • Circulair slib, een organisch vraagstuk

  Wat is de meest circulaire, maar ook duurzame toepassing voor organisch materiaal in afvalwater? Bodemverbeteraar of nieuwe bouwsteen: we verkennen beide toepassingen tijdens het KNW Webinar 'Circulair slib, een organisch vraagstuk' op donderdag 17 juni 2021.

Meer nieuws van KNW