h2ologoprimair


knw uitgever h2o

H2O-prijs en Waternetwerk Scriptieprijs

Om kennisuitwisseling te stimuleren looft KNW diverse prijzen uit. Dit zijn de H2O-prijs en de Waternetwerk Scriptieprijs.

Winnaar H2O prijs 2017H2O-prijs

De H2O-prijs wordt jaarlijks bij het Voorjaarscongres uitgereikt aan het Waternetwerklid dat het beste artikel in een H2O van de afgelopen jaargang heeft geschreven. Met de H2O-prijs wil KNW zodoende professionals stimuleren om hun kennis via vakartikelen te delen.

Winnaars H2O prijs 2017

  • Ondergrondse opslag wint H2O-prijs beste vakartikel 2017 - Het vakartikel ‘Ondergrondse opslag' van Koen Zuurbier (KWR), Piet Janmaat (Tuinbouwontwikkelingsmaatschappij), Klaasjan Raat, Steven Ros (KWR) en Govert ter Mors (Universiteit Utrecht) heeft de H2O-prijs 2017 gewonnen. Het artikel beschrijft de ontwikkeling van een duurzame zoetwatervoorziening voor het glastuinbouwgebied Nieuw-Prinsenland in Dinteloord. De prijs werd uitgereikt tijdens het KNW Voorjaarscongres 2018

De jury bestond uit juryvoorzitter Jelle Roorda (Waterschap Limburg), Ellen Tromp (Deltares), Claudia Peters (Wateropleidingen), Erik de Bruine (PAO-TM; namens Jong KNW) en Mario Maessen (KWR)

Winnaars H2O prijs 2016

  • Levenscyclusanalyse bepalend voor winnen H2O-prijs 2016 - Het vakartikel 'Is de Energie- en Grondstoffenfabriek wel duurzaam?' van Arjen van Nieuwenhuijzen, Marina Sanders, Cindy Visser, Ingrid Odegard en Geert Bergsma heeft de H2O-prijs 2016 gewonnen. Het artikel beschrijft de levenscyclusanalyse waarmee waterschappen kunnen bepalen of terugwinnen van grondstoffen uit rioolwater optimaal verloopt en bijdraagt aan milieuwwinst in de productketen.

Winnaars H2O prijs voorgaande jaren

banner scriptieprijsWaternetwerk Scriptieprijs

De Waternetwerk Scriptieprijs wordt jaarlijks uitgereikt tijdens het KNW Najaarscongres en is ingesteld om HBO- en WO-studenten te helpen zich te profileren in de watersector. De winnaars ontvangen naast aandacht, roem en een boost voor hun CV, ook een jaarabonnement op Vakblad H2O en een leuk geldbedrag.

Er is zowel een Bachelor-prijs als een Master-prijs.

Waternetwerk Scriptieprijs 2018 - inzendingen vóór 1 augustus 2018

De Scriptieprijzen 2018 worden uitgereikt tijdens het KNW Najaarscongres op 30 november 2018. Heb jij dit studiejaar je scriptie geschreven, over een watergerelateerd onderwerp? Doe mee en stuur je scriptie (in pdf) voor 1 augustus 2018 naar Carla Megens, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet sta jij dit najaar ook op het podium bij het KNW najaarscongres.

Indienen en criteria - Bachelor- en master-studenten kunnen hun afstudeerscriptie insturen in pdf-formaat, met daarbij een ingevuld voordrachtsformulier (download: voordrachtsformulier). De afstudeerscripties zijn minimaal met een 8 (‘goed’) gewaardeerd door de opleiding. De voordrachten dienen uiterlijk op de vastgestelde sluitingsdatum te worden gemaild naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De voorgedragen scripties moeten binnen de periode van een jaar voorafgaande aan de sluitingsdatum door de opleiding zijn goedgekeurd.

 

Waternetwerk Scriptieprijs 2017

Waternetwerk Scriptieprijs 2016

 

 

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het