h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Prijzen

H2O-prijs-winaars-2014-a

Om kennisuitwisseling te stimuleren looft KNW diverse prijzen uit. Dit zijn de H2O-prijs en de Waternetwerk Scriptieprijs.

H2O-prijs

De H20-prijs wordt jaarlijks bij het Voorjaarscongres uitgereikt aan het Waternetwerklid dat het beste artikel in een H2O van de afgelopen jaargang heeft geschreven. Met de H2O-prijs wil KNW zodoende professionals stimuleren  om hun kennis via vakartikelen te delen.

Waternetwerk Scriptieprijs

De Waternetwerk Scriptieprijs is ingesteld om hbo- en wo-studenten te helpen zich te profileren in de sector. Met de Scriptieprijs worden studenten aangemoedigd om een scriptie over een wateronderwerp te schrijven. Er is zowel een Bachelorprijs, als een Masterprijs.

 

Waternetwerk Scriptieprijs 2017

  • banner scriptieprijsWie in 2016-2017 afstudeerde op een watergerelateerd onderwerp kon zich inschrijven voor de Waternetwerk Scriptieprijs 2017. De inschrijving sloot 1 augustus. De Nominaties voor de Scriptieprijzen 2017 zijn begin oktober bekend gemaakt. De genomineerden presenteren hun scriptie met een pitch tijdens het KNW Najaarscongres op 24 november 2017, waar ook de winnaars bekend gemaakt zullen worden.

Winnaars Waternetwerk Scriptieprijs 2016

 

 

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het