h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Water en IT

Missie en visie

Themagroep Water en IT wil kennisontwikkeling en uitwisseling bevorderen van het gebruik van IT én de laatste ontwikkelingen daarin voor de gehele watersector. De sector beslaat het gehele veld van watersystemen en waterbeheer, tot waterinfrastructuur, watertechnologie en waterzuiveringen. Met deze kennisuitwisseling hoopt de themagroep de watersector te kunnen ondersteunen in innovatie, en daarmee Nederland als koploper op het gebied van watermanagement en watertechnologie te versterken.

Kennisuitwisseling en thema's
Onder de vlag van KNW organiseert de themagroep ieder jaar evenementen om toepassingen, kennis en ervaringen op het raakvlak van Water en IT te delen. Kennisuitwisseling gebeurt op verscheidene manieren, zoals meedenken bij programma's van congressen, door de organisatie van KNW-evenementen en onderweg-naar-huis bijeenkomsten, en via de LinkedIn-groep.

Thema's en onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: efficiëntere inrichting, monitoring en besturing, (big) data/data analytics, IoT (internet of things), robotica en autonome systemen, beslissingsondersteunende systemen (BOS/DSS), virtual reality en 3D visualisatie.

170419 2 pizzasActiviteiten, verslagen en presentaties

Leden Themagroep Water en IT

  • Dirk Vries, voorzitter
  • Arjen van Dam, secretaris
  • Luuk Rietveld
  • Stefan Weijers
  • Erik Jansen
  • Jaap de Rue

Contact Themagroep Water en IT:
via Bureau KNW, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon 070 - 32 22 765

 

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het