h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Stedelijk Water

Missie/visie

De programmagroep wil zich richten op afstemming en samenwerking tussen partijen in het stedelijk water. Wij richten ons op kwaliteitsbeheer, hydrologie, oppervlaktewater en de ecologie van grondwater. Ook zijn er raakvlakken met ruimtelijke ordening, klimaatverandering en riolering. Door onze activiteiten willen we onze leden stimuleren om de kwaliteit en doelmatigheid op het vlak van stedelijk water te verbeteren. Trefwoorden hierbij zijn doelmatigheid, duurzaamheid, innovatie en het terugdringen van emissies.

Toelichting

De themagroep Stedelijk Water is samengesteld uit de vroegere themagroepen 'Verzameling en transport afvalwater' en 'Waterketen'. Themagroep Stedelijk Water werkt nauw samen met de Contactgroep Stedelijk Water. Deze bestaat uit Eilard Jacobs en Frank van der Heijden, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Activiteiten

Onze activiteiten bestaan voornamelijk uit het organiseren van symposia (ongeveer drie maal per jaar). Ieder jaar organiseert de contactgroep twee discussiebijeenkomsten over een actueel onderwerp in het stedelijk waterbeheer. De bijeenkomsten zijn gratis en vinden plaats bij één van de aangesloten organisaties.

Doelgroep

De doelgroep bestaat uit medewerkers van gemeenten, waterbeheerders, ingenieursbureaus en kennisinstellingen.

Werkgroepleden

  • Wouter Stapel, Voorzitter
  • Cees Anton van den Dool, Secretaris
  • Bas Nanninga
  • André Struker
  • Frank van der Heijden, Contactgroep Stedelijk Water
  • Arnold Wielinga
  • Wouter Berkhout

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het