h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Stichting IWC

4030796617Stichting International Water Conferences (IWC) organiseert internationale – aan water gerelateerde – congressen in samenwerking met verschillende partners, in opdracht van Koninklijk Nederlands Waternetwerk (KNW). Een van die activiteiten is de tweejaarlijkse Amsterdam International Water Week (AIWW), georganiseerd door IWC ism het Netherlands Water Partnership, een breed vraaggestuurd congresprogramma over integrale wateroplossingen, robuuste steden en circulaire economie.

www.iwcconferences.com


AIWW Amsterdam International Water Week 2017

30 October - 3 November 2017

waterweek Events during the AIWW 2017
'Water... and 9 billion people - Creating a circular and resilient water environment in high density living areas'

AIWW Conference on Tuesday 31 October and Wednesday 1 November 2017
Details and registration: AIWW Conference program

 


nieuws en verslagen

Achtergrond

De Stichting International Water Conferences (IWC) heeft als doel internationale – aan water gerelateerde – congressen in Nederland te organiseren. Zij doet dat in opdracht van Koninklijk Nederlands Waternetwerk (KNW). De stichting is in 1990 opgericht door de NVA, een van de voorlopers van KNW.

Doorgaans worden per jaar enkele internationale congressen in Nederland gehouden in samenwerking met verschillende partners. Elke twee jaar organiseert de Stichting IWC in samenwerking met het Netherlands Water Partnership de Amsterdam International Water Week (AIWW), een breed vraaggestuurd congresprogramma over integrale wateroplossingen, robuuste steden en circulaire economie.

www.iwcconferences.com

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het