h2ologoprimair


knw uitgever h2o

KNW video

Het Koninklijk Nederlands Waternetwerk (KNW) is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in Nederland. Wij stimuleren het uitwisselen van kennis, kunde en ervaring en willen zo meer samenhang in de watersector creëren. In de video's op deze pagina leert u KNW nog beter kennen en vertellen leden waarom zij lid zijn van dit Waternetwerk.

Meer video’s zijn te vinden in ons Waternetwerk youtube kanaal

Introductiedag Young Professionals in de watersector

Impressie van Introductiedag 2015 voor Young Professionals in de watersector, georganiseerd door Jong KNW. Te gast bij Waterschap Rivierenland, met excursies Ruimte voor de Rivier en Drinkwaterinlaat locatie van Dunea, gevolgd door een praktijkcasus en natuurlijk een netwerkborrel als afsluiting.

Bekijk de video

Gedoe in de ondergrond

Roelof Stuurman, werkzaam bij Deltares, legt uit welke functies de ondergrond heeft en hoe die functies op elkaar afgestemd worden. De ondergrond is belangrijk voor onze leefomgeving, de economie, het klimaat en onze natuur - we moeten meer gaan samenwerken voor duurzaam gebruik van onze kostbare ondergrond. Deze video 'Gedoe en drukte in de ondergrond' is vertoond als introductie film tijdens het KNW Voorjaarscongres 2015.

Bekijk de video

De Schoonheid van Water

Video over de schoonheid van het Nederlandse water. Kinderen zoeken waterbeestjes, en ontdekken met ecoloog Christophe het belang van waterkwaliteit en waterplanten. Waterprofessionals zetten zich dagelijks in voor schoon water in ons dichtbevolkte, waterrijke land.

Bekijk de video

Maak kennis met Martine

Martine van den Boomen, Colibri Advies BV, werkt in de implementatie van asset management en is o.a. actief in het platform vrouwen in de waterwereld. Zij vertelt in deze video over haar bijzondere band met water en het Koninklijk Nederlands Waternetwerk.

Bekijk de video

Maak kennis met Marthe

Marthe de Graaff werkt als Process Engineer bij Evides Industriewater. Evides Industriewater werkt elke dag aan ingenieuze oplossingen op het gebied van proceswater, afvalwaterzuivering, waterhergebruik en meer. In deze film vertelt Marthe over haar idealisme en waarom zij Waternetwerk belangrijk vindt.

Bekijk de video

Maak kennis met Jochem en KNW

Jochem Schut werkt als adviseur drinkwater, manager Ghana branch bij Witteveen+Bos. In deze film vertelt hij over zijn werk en waarom hij lid is van Waternetwerk.

Klik op lees meer om deze video te bekijken.

Lees verder

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het