h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Waternetwerk

Assetmanagement verbindt Nederland – samen leren met LEF

KNW samen met RWS, nodigt jou als infrabeheerder uit voor een reis naar Next Generation Assetmanagement in het LEF Future center in Utrecht, op 22 juni 2017. Ga je mee?

Next Generation Assetmanagement voor infrabeheerders

Onze reis start met een netwerkbijeenkomst en is bedoeld voor de professionals van weg en water die zich dagelijks bezighouden met tactisch en strategisch assetmanagement.

Assetmanagement speelt een cruciale rol in de inrichting van ons land. Alleen, wat vandaag niet kon, is morgen achterhaald en wie weet wat overmorgen ons brengt? De wereld om ons heen is voortdurend in beweging. Een integrale benadering is gewenst, maar wat doe je hiermee in je eigen werk als infrabeheerder?

Samen leren met LEF

Op 22 juni ontmoeten we elkaar, maken we verbindingen en werken we samen. We spreken hart, hoofd en handen aan op reis naar een volwassen assetmanagement. Met een uitdagend programma van workshops, ateliers en lezingen krijgt je een verfrissende blik op ons mooie vakgebied Assetmanagement.

Na deze dag heb je meer kennis, veel meer kennissen en nog meer inspiratie voor een toekomstbestendig Nederland en hebben we een begin gemaakt met de community of practice. Ga met ons mee op reis!

Assetmanagement verbindt Nederland – samen leren met LEF

Download: Uitnodiging - donderdag 22 juni 2017

Details, programma en workshops-sessies: Assetmanagement verbindt Nederland – samen leren met LEF

Aanmelding: Meld je aan via het Registratieformulier. Deelname is op uitnodiging, maar voor no-shows en afzeggingen na 18 juni vragen we 50 euro bijdrage in de kosten.

Organisatie: Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Koninklijk Nederlands Waternetwerk (KNW) i.s.m. Rijkswaterstaat, Water-ontmoet-Water en Wegbeheerders-ontmoeten-Wegbeheerders.

 

logo

 

logo lef  logo wow  logo weg wow 

 

 

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het