h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Waternetwerk

Assetmanagement verbindt Nederland – samen leren met LEF

KNW samen met RWS, nodigt jou als infrabeheerder uit voor een reis naar Next Generation Assetmanagement in het LEF Future center in Utrecht, op 22 juni 2017. Ga je mee?

Next Generation Assetmanagement voor infrabeheerders

Onze reis start met een netwerkbijeenkomst en is bedoeld voor de professionals van weg en water die zich dagelijks bezighouden met tactisch en strategisch assetmanagement.

Assetmanagement speelt een cruciale rol in de inrichting van ons land. Alleen, wat vandaag niet kon, is morgen achterhaald en wie weet wat overmorgen ons brengt? De wereld om ons heen is voortdurend in beweging. Een integrale benadering is gewenst, maar wat doe je hiermee in je eigen werk als infrabeheerder?

Samen leren met LEF

Op 22 juni ontmoeten we elkaar, maken we verbindingen en werken we samen. We spreken hart, hoofd en handen aan op reis naar een volwassen assetmanagement. Met een uitdagend programma van workshops, ateliers en lezingen krijgt je een verfrissende blik op ons mooie vakgebied Assetmanagement.

Na deze dag heb je meer kennis, veel meer kennissen en nog meer inspiratie voor een toekomstbestendig Nederland en hebben we een begin gemaakt met de community of practice. Ga met ons mee op reis!

Assetmanagement verbindt Nederland – samen leren met LEF

Programma en deelname
Het complete programma volgt binnenkort. Maar vol=vol, dus meld je nu alvast aan via het Registratieformulier. Deelname is op uitnodiging, maar voor no-shows en afzeggingen na 18 juni vragen we een bijdrage in de kosten van 50 euro.

Organisatie: Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Koninklijk Nederlands Waternetwerk (KNW) i.s.m. Rijkswaterstaat, Water-ontmoet-Water en Wegbeheerders-ontmoeten-Wegbeheerders.

logo lef  logo wow  logo weg wow  logo