h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Waternetwerk

Studeer jij in studiejaar 2016-2017 af op water?

Studeer jij dit studiejaar af op een watergerelateerd onderwerp? schrijf je dan vóór 1 augustus in voor de Waternetwerk Scriptieprijs 2017!

KNW reikt elk jaar tijdens het KNW najaarscongres, dit jaar op 24 november, prijzen uit voor de beste Bachelor- en Master-afstudeerscriptie over een wateronderwerp. Behalve aandacht, roem en een boost voor je CV, krijg je een jaarabonnement op H2O en een leuk geldbedrag. Insturen kan tot 1 augustus 2017. Voor meer informatie, zie Reglement Waternetwerk Scrpitieprijs 2017 en Waternetwerk Prijzen

Stuur je scriptie in pdf naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet sta jij dit najaar ook op het podium bij het KNW najaarscongres.

webbanner 1413px x 574px

 

Foto: Prijsuitreiking van Waternetwerk Scriptieprijs 2016, tijdens het Najaarscongres 2016 - Wereldwijd Werken aan Water.

KNW scriptieprijs 2016

 

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het