h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Waternetwerk

Vrouwen in Waterschapsbesturen

Oproep - Begin 2019 organiseert het KNW Vrouwen Waternetwerk een debat met vrouwelijke waterschapsbestuurders en -lijsttrekkers. Wat is de meerwaarde van een goede vertegenwoordiging vanuit de samenleving? - Meedoen? meld je dan nu aan.

Debat met vrouwelijke waterschapsbestuurders en -lijsttrekkers

2019 waterschapsverkiezingenHet KNW Vrouwen Waternetwerk zet in 2019 de jaarlijkse netwerkbijeenkomst in het teken van de waterschapsverkiezingen.

In februari of maart 2019 organiseren we een debat met vrouwelijke waterschapsbestuurders en -lijsttrekkers.

Enerzijds kunnen we stilstaan bij de positie van vrouwen in het bestuur, en de meerwaarde van een goede vertegenwoordiging vanuit de samenleving. Anderzijds is het interessant om over actuele thema’s in gesprek te gaan, denk aan klimaatadaptatie, circulaire economie en de interactie tussen het waterschap en de omgeving (bewoners en ondernemers).

Heeft u als vrouw in het waterschapsbestuur interesse om deel te nemen?
Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Doelgroep van de bijeenkomst zijn geïnteresseerde vrouwen in de watersector en andere geïnteresseerden die op deze manier ervaringen en standpunten van vrouwelijke bestuurders willen horen. En mogelijk met hen in gesprek willen gaan. Het wordt een bijeenkomst van 15.00-18.00 uur in het midden van het land; exacte datum en locatie zijn nog niet bekend.

Organisatie
KNW Vrouwen Waternetwerk organiseert netwerkbijeenkomsten over wisselende thema's, die open staan voor iedereen, lid of niet. Recente thema's zijn oa de Blue Deal, en de rol en positie van vrouwen in de internationale samenwerking.

 

 

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het