h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Waternetwerk

Waar krijg jij energie van?

Intervisiediner met pitches en gesprekken aan tafel, op de vooravond van het KNW Najaarsongres. Waar krijg jij energie van? - KNW Themagroep Watervoorziening, donderdagavond 29 november in Vianen

waterWaar krijg jij energie van?

Het KNW Najaarscongres staat dit jaar in het teken van water en energie. Maar waar krijg jij nou energie van?

KNW Themagroep Watervoorziening nodigt je uit om, op de vooravond van het congres in Vianen, met ons in een informele setting van gedachten te wisselen over wat jou persoonlijk bezig houdt als professional in de (drink)waterwereld.

De werkvorm is een Intervisiediner, op donderdag 29 november in Vianen. Onder het genot van een hapje en drankje praten we in kleine groepen over wat ons bezighoudt in het werk: Waar krijg jij energie van? Maar ook: Wat kost energie? Of: Waar wil jij energie in steken? 

Het kunnen verschillende thema’s zijn. Deelnemers kunnen zelf een onderwerp inbrengen of aansluiten bij het onderwerp dat door de sprekers tussen de gangen door wordt ingebracht.

KNW Intervisiediner - Waar krijg jij energie van?

  • Datum: donderdag 29 november 2018, de vooravond van het KNW Najaarscongres
  • Tijd: 17:30 – 21:30 uur
  • Locatie: Vrijstad, Vianen

Details, programma en aanmelden
KNW Intervisiediner - Waar krijg jij energie van?

Organisatie
KNW Themagroep Watervoorziening

 

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het