h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Waternetwerk

Workshop Energie en Biogas

Interactieve bijeenkomst over Energie en Biogasbenutting, voor vakspecialisten in Regio West. We zijn te gast bij de zuivering in Beverwijk op woensdagmiddag 21 november.

processturing, kwaliteit en benutting van biogas

KIR logo blauw

Eén van de succesfactoren is een zo goed mogelijke energiebenutting.

Hoe staat het met de ontwikkelingen op dat gebied? Hoe weet ik dat mijn installatie goed draait? Welke risico’s loop ik met het werken met biogas, en is mijn biogasmeting wel nauwkeurig genoeg?

Dit soort vragen zullen beantwoord worden tijdens deze interactieve Kennis in de Regio bijeenkomst. De middag zal plaatsvinden bij RWZI Beverwijk, waar we een kijkje in de keuken krijgen en horen hoe zij omgaan met de gisting van RWZI slib.

De bijeenkomst is op woensdagmiddag 21 november 2018 bij de zuivering in Beverwijk. Om 12.00 uur staat er een lunch voor ons klaar.

Workshop Energie en biogas benutting

  • Datum: woensdag 21 november 2018
  • Tijd: 12:00 - 16:30 uur, met lunch
  • Locatie: zuivering Beverwijk

Details, programma en aanmelden

Workshop Energie en Biogas - woensdagmiddag 21 november in Beverwijk

Organisatie
Kennis in de Regio

Achtergrond

KNW Waternetwerk organiseert in samenwerking met Wateropleidingen jaarlijks een aantal bijeenkomsten onder de naam 'Kennis in de Regio'. Het gaat daarbij om het delen van kennis en ervaring van de werkvloer.

De bijeenkomsten zijn speciaal bedoeld voor vakspecialisten als operators, monteurs, projectmedewerkers, peilbeheerders etc. die werken bij waterschappen, drinkwaterbedrijven, leveranciers, industrie en gemeentes.

 

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het