h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Waternetwerk

Kennis in de Regio - Slibontwatering

Voor vakspecialisten in Regio Zuid organiseert Kennis in de Regio een Workshop Slibontwatering - donderdagmiddag 27 september in Breda.

KIR logo blauw

Workshop Slibontwatering

Het accent ligt op praktijkervaringen met slibontwatering, effect van struviet, de polymeeraanmaak en innovaties van centrifuges. En hoe kan een bouwteam-aanpak helpen bij het ontwerp en de realisatie van een nieuwe installatie?

Natuurlijk is er ook genoeg tijd om ervaringen te delen met collega’s bij andere organisaties.

Waar?
Bij Waterschap Brabantse Delta, in de Inforuimte van de rwzi Nieuwveer in Breda. We brengen ook een bezoek aan de slibontwatering van de rwzi Nieuwveer.

Wanneer?
Donderdagmiddag 27 september 2018. Om 12.00 uur staat er een heerlijke lunch voor je klaar.

Zie ook Terugblik Workshop Slibontwatering in Leeuwarden voor een impressie van de workshop in Regio Noord eerder dit jaar.

Regio Zuid - Workshop Slibontwatering

  • Datum: donderdag middag 27 september 2018
  • Tijd: 12:00 - 17:00 uur; om 12:00 uur inloop met lunch
  • Locatie: RWZI Nieuwveer in Breda

Programma, details en aanmelden
Workshop Slibontwatering - donderdag 27 september in Breda

Organisatie
Kennis in de Regio

Achtergrond

KNW Waternetwerk organiseert in samenwerking met Wateropleidingen jaarlijks een aantal bijeenkomsten onder de naam 'Kennis in de Regio'. Het gaat daarbij om het delen van kennis en ervaring van de werkvloer.

De bijeenkomsten zijn speciaal bedoeld voor vakspecialisten als operators, monteurs, projectmedewerkers, peilbeheerders etc. die werken bij waterschappen, drinkwaterbedrijven, leveranciers, industrie en gemeentes.

 

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het