h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Waternetwerk

Waternetwerk Scriptieprijzen 2018

Studeer jij dit studiejaar af op een water gerelateerd onderwerp? Schrijf je dan - voor 1 augustus - in voor de Waternetwerk Scriptieprijs 2018!

banner scriptieprijsKNW reikt ook dit najaar weer Scriptieprijzen uit voor de beste Bachelor- en Master-scriptie over een watergerelateerd onderwerp. Dit gebeurt op vrijdag 30 november tijdens het KNW Najaarscongres 2018.

Behalve aandacht, roem en een boost voor je CV, krijg je een jaarabonnement op H2O en een leuk geldbedrag.

Meedoen?

Stuur jouw scriptie (in pdf) voor 1 augustus 2018 in, en wie weet sta jij dit najaar ook op het podium bij het KNW najaarscongres. Voor informatie en criteria, zie Waternetwerk Scriptieprijzen

Over de Waternetwerk Scriptieprijzen

De Waternetwerk Scriptieprijs wordt jaarlijks uitgereikt tijdens het KNW Najaarscongres en is ingesteld om HBO- en WO-studenten te helpen zich te profileren in de watersector. Er is zowel een Bachelor-prijs als een Master-prijs.

De Waternetwerk Scriptieprijzen 2017 zijn gewonnen door Daan Poppel (Master-scriptie) en Lieke Brackel (Bachelor-scriptie).

scriptieprijs 2017

 

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het