h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Waternetwerk

Groenblauwe maatregelen

Wat moet er gebeuren ná de stresstest? In de Werksessie 'Groenblauwe maatregelen' gaan we creatief aan de slag met concrete oplossingen - tijdens het KNW Voorjaarscongres, vrijdag 20 april in Utrecht

Co-creatie van een Groenblauwe Olifant

KNW voorjaar2018bNa het uitvoeren van de stresstest weten alle overheden hoe hun kwetsbaarheid voor wateroverlast, hitte, droogte en de effecten van overstroming met concrete groenblauwe oplossingen te verkleinen is.

In de Werksessie 'Groenblauwe maatregelen' olv Carleen Mesters (Stroom en Onderstroom) en Joost de Haan (WaterWindow) gaan we de eerste stap zetten naar een nieuwe vorm van co-creatie, waarin bestaande oplossingen op grote schaal inzichtelijk beschikbaar komen. En waarin duidelijk wordt hoe de Groenblauwe Olifant eruit ziet, en hoe jij kan helpen om hem tot wasdom te laten komen.

Kortom, een inspirerende en vooral interactieve workshop waar groenblauwe daken, olifanten, bewustwording en deelnemers bij elkaar komen.

Benieuwd? kom naar de werksessie en doe mee!

KNW Voorjaarscongres 2018 - Stress door klimaatverandering

  • datum: vrijdag 20 april 2018
  • tijd: 10:00 - 17:00 uur
  • locatie: Muntgebouw, Utrecht

Programma, details en aanmelden
KNW Voorjaarscongres 2018 - Stress door klimaatverandering

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het