h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Waternetwerk


Drie genomineerden voor H2O-prijs

Voor de H20-prijs die jaarlijks wordt uitgereikt op het Voorjaarscongres van het Koninklijk Nederlands Waternetwerk (KNW) voor het beste vakartikel zijn drie publicaties genomineerd.

Het betreft de artikelen 'het Dotterproject' van Gé van den Eertwegh (KnowH2O), Ellis Penning, Rik Noorlandt, Mike van der Werf (Deltares) en Koen Berends (Deltares, Universiteit Twente) (gepubliceerd 26 april); 'ESFs als kapstok' van Niels Evers, Floris Verhagen, Frank van Herpen (Riyal HaskoningDHV), Mirja Kits (Waterschap Aa en Maas) en Ineke Barten (Waterschap De Dommel) (22 augustus); 'Ondergrondse opslag' van Koen Zuurbier (KWR), Piet Janmaat (Tuinbouwontwikkelingsmaatschappij), Klaasjan Raat, Steven Ros (KWR) en Govert ter Mors Univeristeit Utrecht) (7 november). 

De winnaar was het vakartikel 'Ondergrondse opslag'. De uitslag werd bekendgemaakt op 20 april tijdens het voorjaarscongres van KNW: 

De H20-prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de makers van het beste vakartikel dat in het afgelopen jaar is geprubliceerd op de website van H2O. Met de prijs wil KNW professionals stimuleren hun kennis via vakartikelen te delen.

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het