h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Vacaturewand watervacatures.nl

De Vacaturewand van Watervacatures.nl / H2O / KNW is ook dit jaar weer aanwezig tijdens Aqua Nederland Vakbeurs en de RioleringsVakdagen 2018, van 13-15 maart in Gorinchem.

vacaturewand 2Via de vacaturewand kunt u uw vacature(s) of bedrijfspresentatie (opleiding/arbeidsmarkt gerelateerd) prominent onder de aandacht brengen van de bezoekers en deelnemers.

Exposanten van Aqua Nederland Vakbeurs en de RioleringsVakdagen ontvangen 100 euro korting per plaatsing (dit geldt zowel voor het complete pakket, als voor een losse vacaturewand plaatsing; deze 100 euro korting gaat nog van onderstaande prijzen af)

Vacaturewand Watervacatures.nl

Een compleet pakket kost 495 euro ex btw, en bevat:

  • Vacature staat maximaal 2 maanden online, op de vacaturebanken van watervacatures.nl, H2Owaternetwerk.nl, waterbouwsite.nl, infrasite.nl en techniekjobboard.nl
  • Vacature staat 2 achtereenvolgende weken als standaardvacature in de Nieuwsbrief van H2O / KNW;
  • Vacature hangt met functietitel en bedrijfslogo op de vacaturewand tijdens de beurs incl. meeneem-exemplaren met de complete vacaturetekst;
  • Vacature wordt verspreid via sociale mediakanalen.

Een losse vacaturewand plaatsing kost 295 euro ex btw, en bevat:

  • Vacature hangt met functietitel en bedrijfslogo op de vacaturewand tijdens de beurs incl. meeneem-exemplaren met de complete vacaturetekst.

Contact voor de mogelijkheden
Tamara Drevijn-Bos, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aqua Nederland Vakbeurs  &  Riolerings Vakdagen 2018

 

watervacatures flyer 2018

 

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het