h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Waternetwerk

Waterkwaliteit en Diergeneesmiddelen

Wateronderzoek richt zich niet alleen op humane medicijnen, maar ook op diergeneesmiddelen. Vormen deze stoffen een risico? Dit was een van de thema's tijdens Symposium WOKIV op 25 januari.

Werksessie: Diergeneesmiddelen

diergeneesmiddelenIn 2018 zal vanuit lopende onderzoekprojecten steeds meer bekend worden over diergeneesmiddelen in het milieu. Welke diergeneesmiddelen en -medicijnresten worden aangetroffen? Wat zijn de concentraties in grond- en oppervlaktewater? Vormen deze stoffen een risico? 

De workshop richt zich erop om te komen met een aantal concrete acties en aanbevelingen voor onderzoek, registratie en risicoanalyse. Mmv Joost Lahr (WUR) en Anja Derksen (AD eco advies)

Tijdens WOKIV - het 4e Symposium Waterkwaliteit op de Kaart - hebben we voorbeelden, veelbelovende technieken en initiatieven delen, met inspiratie tot actie. Op het programma stonden presentaties en 16 inspirerende werksessies.

Symposium wokIV - Waterkwaliteit op de kaart

  • Datum: donderdag 25 januari 2018
  • Tijd: 9:00-17:00 uur
  • Locatie: RWS-LEF Future Center in Utrecht

Details, programma en aanmelden
Symposium WOKIV - Waterkwaliteit op de Kaart

Organisatie
KNW Themagroep Waterkwaliteit

WOKIV a

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het