h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Waternetwerk

Inspecties van leidingen zijn superbelangrijk

Middag voor vakspecialisten in Regio Zuid, over inspecties van leidingen, het vastleggen van de resultaten en het doorvertalen naar onderhoud. Kennis in de Regio bij Brabant Water, donderdag 29 maart.

Inspecties van leidingen zijn superbelangrijk!

KIR logo blauwKennis in de Regio organiseert deze bijeenkomst op 29 maart in Regio Zuid, voor mensen uit Zeeland, Brabant en Limburg (maar mensen uit andere regio’s zijn ook welkom).

Het programma is speciaal bestemd voor vakspecialisten werkzaam in watersysteembeheer en zuiveringsbeheer, in de industrie, bij drinkwaterbedrijven en gemeenten.

Om 12 uur staat de lunch klaar, en natuurlijk is er ook tijd om ervaringen te delen met collega’s van andere organisaties.

  • Datum: donderdagmiddag 29 maart 2018
  • Tijd: 12:00 - 17:00 uur
  • Locatie: één van de productielocaties van Brabant Water (exacte locatie volgt)

Programma, details en aanmelding: Regio Zuid | 29 mrt | Inspectie van leidingen

Organisatie: René Lambregts, Jack Jonk en iemand van Brabant Water; KNW Kennis in de Regio

Kennis in de Regio - 2018

Bijeenkomsten 2018 in Regio Zuid zijn gepland op 29 maart (Inspecties van leidingen) en 27 september (Slibontwatering). Voor het volledige programma van alle Regio's, zie Kennis in de Regio 2018

 

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het