h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Waternetwerk

Workshop Slibontwatering bij Wetterskip Fryslân

Slibontwatering, wat zijn de succesfactoren en nieuwe ontwikkelingen? Ervaringen werden gedeeld tijdens de Workshop Slibontwatering, op 15 februari in Leeuwarden. Een middag voor vakspecialisten in Regio Noord Nederland.

Workshop Slibontwatering bij Wetterskip Fryslân

KIR logo blauwWorkshop in het Bezoekerscentrum van het Wetterskip Fryslân in Leeuwarden, met een bezoek aan de slibontwatering van rwzi Heerenveen. Wat zijn de ervaringen met centrifuges en kamerfilterpersen voor slibontwatering? Eén van de succesfactoren is een goede slibconditionering. Hoe staat het met de ontwikkelingen op dat gebied?

Om 12 uur staat de lunch klaar, en natuurlijk is er ook tijd om ervaringen te delen met collega’s van andere organisaties.

  • Datum: donderdagmiddag 15 februari 2018
  • Tijd: 12:00 - 17:00 uur
  • Locatie: Bezoekerscentrum van het Wetterskip Fryslân, met bezoek aan rwzi Heerenveen
  • Adres Bezoekerscentrum: Fryslânplein 3, 8914 BZ Leeuwarden

Details en programma
Kennis in de Regio - NOORD | 15 feb | Slibontwatering

Organisatie
KNW Kennis in de Regio

Actieve deelname aan een Kennis in de Regio bijeenkomst wordt gewaardeerd met 2,5 PE-punt (permanente educatie).

Kennis in de Regio - 2018

Bijeenkomsten 2018 in Regio Noord zijn gepland op 15 februari (Slibontwatering) en 11 oktober (Inspecties van leidingen). Voor het volledige programma van alle regio's, zie Kennis in de Regio 2018

 

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het