h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Waternetwerk

WOKIV Waterkwaliteit op de kaart

Marjan van Giezen (Ministerie I&W) en Peter Glas (Watergraaf Waterschap De Dommel) geven hun visie in een key-note tijdens het 4e Symposium 'Waterkwaliteit op de Kaart'. Programma met oa 16 inspirerende werksessies, kennis halen én delen, vakgenoten ontmoeten. Donderdag 25 januari 2018 in het LEF Future Center in Utrecht.

4e symposium “Waterkwaliteit op de Kaart”

WOKIV cBij het eerste symposium in 2014 hebben we waterkwaliteit letterlijk 'op de kaart' gezet met meer dan 250 deelnemers. In 2015 hebben we de 'Verklaring van Utrecht' opgesteld, en in 2016 gingen we in gesprek met ‘nieuwe vrienden’.

Met dit 4e Symposium Waterkwaliteit op de Kaart IV willen we veelbelovende technieken en initiatieven delen, en inspireren tot actie. In het RWS-LEF Future Center in Utrecht gaan we samen aan de slag.

We beginnen met een inspirerende plenaire opening. Peter Schipper (WUR-Alterra) richt onze blik - 'Waar staan we nu?'. Daarna volgen key-notes door Marjan van Giezen (Ministerie I&W) - 'Waterkwaliteit was, is en blijft hard werken' - en Peter Glas (Watergraaf Waterschap De Dommel) -'Waterkwaliteit: ooit komt het goed in de delta...'

Vervolgens gaan we in twee rondes aan de slag met sessies over een breed scala aan onderwerpen. Welke workshops kies jij? zie hier voor het overzicht van de 1e ronde en 2e ronde workshops thema's.

In de middag krijg je de mogelijkheid om zelf een onderwerp aan te dragen of uit te werken in de derde workshopronde. Deel je ideeën en kom een stap verder!

We sluiten af met een plenaire terugkoppeling en een borrel.

Symposium wokIV - Waterkwaliteit op de kaart

  • Datum: donderdag 25 januari 2018
  • Tijd: 9:00-17:00 uur
  • Locatie: RWS-LEF Future Center in Utrecht

Details, programma en aanmelden
Symposium WOKIV - Waterkwaliteit op de Kaart

Organisatie
KNW Themagroep Waterkwaliteit

WOKIV a

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het