h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Waternetwerk

WOKIV Waterkwaliteit op de kaart

Marjan van Giezen (Ministerie I&W) en Peter Glas (Watergraaf Waterschap De Dommel) deelden hun visie in een key-note tijdens het 4e Symposium 'Waterkwaliteit op de Kaart'. Programma met oa 16 inspirerende werksessies, kennis halen én delen, vakgenoten ontmoeten. Donderdag 25 januari 2018 in het LEF Future Center in Utrecht.

4e symposium “Waterkwaliteit op de Kaart”

WOKIV cBij het eerste symposium in 2014 hebben we waterkwaliteit letterlijk 'op de kaart' gezet met meer dan 250 deelnemers. In 2015 hebben we de 'Verklaring van Utrecht' opgesteld, en in 2016 gingen we in gesprek met ‘nieuwe vrienden’.

Met dit 4e Symposium Waterkwaliteit op de Kaart IV hebben we veelbelovende technieken en initiatieven gedeeld, met inspiratie tot actie in het RWS-LEF Future Center in Utrecht.

We begonnen met een inspirerende plenaire opening. Peter Schipper (WUR-Alterra) richtte onze blik - 'Waar staan we nu?'. Daarna volgden key-notes door Marjan van Giezen (Ministerie I&W) - 'Waterkwaliteit was, is en blijft hard werken' - en Peter Glas (Watergraaf Waterschap De Dommel) -'Waterkwaliteit: ooit komt het goed in de delta...'

Vervolgens gingen we in twee rondes aan de slag met sessies over een breed scala aan onderwerpen. zie hier voor het overzicht van de 1e ronde en 2e ronde workshops thema's.

In de middag was er de mogelijkheid om zelf een onderwerp aan te dragen of uit te werken in de derde workshopronde. We sloten af met een plenaire terugkoppeling en een borrel.

Symposium wokIV - Waterkwaliteit op de kaart

  • Datum: donderdag 25 januari 2018
  • Tijd: 9:00-17:00 uur
  • Locatie: RWS-LEF Future Center in Utrecht

Details, programma en aanmelden
Symposium WOKIV - Waterkwaliteit op de Kaart

Organisatie
KNW Themagroep Waterkwaliteit

WOKIV a

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het