h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Waternetwerk

WOKIV Waterkwaliteit op de kaart

Symposium WOKIV heeft als thema 'Waar wil jij op inzetten?' Op het programma oa. keus uit 20 werksessies over veelbelovende technieken en inspirerende initiatieven. Waterkwaliteit op de Kaart IV - donderdag 25 januari 2018 in het LEF-centrum in Utrecht.

4e symposium “Waterkwaliteit op de Kaart”

WOKIV cBij het eerste symposium in 2014 hebben we waterkwaliteit letterlijk 'op de kaart' gezet met meer dan 250 deelnemers. In 2015 hebben we de 'Verklaring van Utrecht' opgesteld, en in 2016 gingen we in gesprek met ‘nieuwe vrienden’.

Met Waterkwaliteit op de Kaart IV willen we veelbelovende technieken en initiatieven delen, en inspireren tot actie. In het LEF-centrum in Utrecht gaan we samen aan de slag, onder het motto 'Waar wil jij op inzetten?'

Er wordt hard gewerkt aan een inspirerende plenaire opening. Daarna gaan we in twee ronden aan de slag met werksessies over een breed scala aan onderwerpen. In de middag krijg je de mogelijkheid om zelf een onderwerp aan te dragen voor een derde workshopronde. Deel je ideeën en kom verder! We sluiten af met een plenaire terugkoppeling. Natuurlijk is er tussen de bedrijven door volop ruimte om te netwerken en bij te praten met vakgenoten.

Symposium WOKIV - waar wil jij op inzetten?

Details, werksessies en aanmelden: Symposium WOKIV - Waterkwaliteit op de kaart IV

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het