h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Waternetwerk

Themadag Industrieel Koelwater

SKIW en ENVAQUA organiseerden op 7 december de Themadag Industrieel Koelwater. Tijdens deze geslaagde dag is het landelijke KoelwaterPlatform opgericht. Terugblik op een programma over o.a. big data, Legionella en Europees beleid.

Verslag en presentaties


nieuwe ontwikkelingen Industrieel Koelwater

koelwaterdag 2aTijdens deze Themadag Industrieel Koelwaterdag werd met presentaties, pitches en een paneldiscussie onder meer aandacht besteed aan de ervaringen van industriële koelwatergebruikers, nieuwe ontwikkelingen op het gebied van koelwaterbehandeling en de invloed van big data en van huidig en toekomstig (Europees) beleid. Uiteraard kwam ook Legionella-preventie en -beheer aan de orde.

Best Available Techniques

Sinds het vaststellen van de BAT (Best Available Techniques) door de EU in 2001 hebben er zich op technisch en technologisch gebied veel veranderingen aangediend, en zijn op sommige onderdelen de inzichten duidelijk veranderd.

Hoog tijd om op deze Koelwater­dag stil te staan bij de nieuwste ontwikkelingen. Voor deelnemers aan de Koelwaterdag die niet dagelijks met koelwater om­gaan, werd gestart met een inleidende presentatie over koelwaterbehandeling. Binnen het programma was ook voldoende ruimte inge­bouwd om te netwerken.

SKIW / ENVAQUA Themadag Industrieel Koelwater

  • datum: donderdag 7 december 2017
  • tijd: 9:30 - 17:30 uur, inloop vanaf 9:00 uur
  • locatie: EIC Mainport in Rotterdam

Programma, presentaties en details: SKIW.nl - Themadag Industrieel Koelwater

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het