h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Waternetwerk

Digitalisering @ Vitens

Welke digitale informatie verwachten we als klant van ons waterbedrijf? Hoe werkt Vitens aan klantinteractie, gamificatie, data science? Dit is een van de thema's tijdens het KNW Najaarscongres op 24 november.

Digitalisering @ Vitens

digitalisering vitensData en informatie zijn tegenwoordig real time beschikbaar. Als consument hebben we inzicht in bankzaken, we handelen schade af via een appje en we kunnen de locatie van postpakketjes en de bereiding van online bestelde pizza's volgen. Steeds meer dingen zijn altijd en overal te volgen via de smartphone. Dit gemak verwachten consumenten dan ook van steeds meer bedrijven. Bovendien willen we als medewerkers dit ook op het werk ervaren.

Hoe gaat Vitens om met de digitale verandering? Hoe volgen we ontwikkelingen in de markt en hoe zorgen we dat deze ontwikkelingen een bijdrage leveren aan het realiseren van onze toekomstvisie?

Vitens heeft gekozen voor de aanpak ‘leren door te doen’. Digitalisering @ Vitens is een van de sessies tijdens het KNW Najaarscongres op vrijdag 24 november. In deze sessie licht Micha van Aken (Vitens) toe wat dit tot nu toe heeft opgeleverd, en welke belangrijke lessen al geleerd zijn. Onderwerpen die aan bod komen zijn oa. IoT, data science, klantinteractie en gamificatie.

KNW Najaarscongres 2017

Waterprofessional van de toekomst en de impact van de digitale revolutie
Vrijdag 24 november 2017 in de Mariënhof, Amersfoort
Lees verder voor Terugblik en programma

KNW najaarscongres 2017 3

 

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het