h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Waternetwerk

Keynote: Ketenoptimalisatie

Tijdens het KNW Najaarscongres belicht Arjen Adriaanse (UTwente/Arcadis) de effecten van digitalisering op de levenscyclus van assets: van ketendigitalisering naar ketenoptimalisatie.

Digitale ontwikkelingen veranderen onze wereld snel. De kracht van computers en de hoeveelheid data nemen exponentieel toe, onder andere door het gebruik van sensortechnologie. Daarnaast vinden ontwikkelingen in Building Information Modelling (BIM) steeds meer hun weg in de watersector.

Wat zijn de effecten op ontwerp, realisatie, beheer en ontmanteling van assets? Hoe ontwikkelt BIM zich de komende 10 jaar verder?

Digitale disruptie over de levenscyclus van assets: van ketendigitalisering naar ketenoptimalisatie

A.AdriaanseProf.dr.ir Arjen Adriaanse (UTwente/Arcadis) gaat in zijn keynote presentatie tijdens het KNW Najaarscongres in op nieuwe mogelijkheden en kritische succesfactoren. Want willen we de grote voordelen van digitalisering echt verzilveren, dan zullen we niet alleen nieuwe technologieën moeten implementeren, maar zullen partijen zich ook anders moeten gaan organiseren, zowel intern, als ook in de keten.

Met recente praktijkvoorbeelden toont Adriaanse aan, dat digitalisering grote gevolgen heeft voor processen en volop mogelijkheden biedt voor co-creatie.

KNW Najaarscongres 2017

Waterprofessional van de toekomst en de impact van de digitale revolutie
Vrijdag 24 november 2017 in de Mariënhof, Amersfoort
Lees verder voor Pterugblik en programma

KNW najaarscongres 2017 3

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het