h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Waternetwerk

Olympische Wetskills in voorbereiding

Wetskills organiseert een unieke Water Challenge rondom de Olympische Winterspelen 2018 in Zuid Korea. Meld je nu aan als kandidaat, of formuleer een casus.

Wetskills Water Challenge in Zuid Korea

2018 wetskillsSamen met de Nederlandse ambassade in Seoul, Korea Water Forum en Hongik University is Wetskills Foundation bezig een eerste Wetskills in Zuid Korea voor te bereiden. En wat voor één? Deze Wetskills Water Challenge staat in het kader van de Olympische Winterspelen in Pyeongchang en Gangneung. Daar wordt geschaatst, daar staat het Holland Heineken House. En daar staat nu ook de Wetskills finale en awarding gepland! De ambassade zet het Wetskills programma centraal in verschillende water-gerelateerde activiteiten, zoals een business meeting en een alumni bijeenkomst. Wetskills start in Seoul, voordat wordt afgereisd naar het Olympische gebied. Het programma vindt plaats van 28 januari tot en met 12 februari 2018.

enthousiaste kandidaten

Wetskills zoekt enthousiaste Young Water Professionals (max. 5 jaar werkervaring) en studenten van verschillende Nederlandse HBO's en universiteiten om mee te gaan. Enthousiaste kandidaten kunnen zich via de website aanmelden. De eerste deadline voor aanmeldingen staat op 25 oktober.

interessante cases : water, sport en zuid Korea

Daarnaast zoeken de organisatoren enthousiaste organisaties in de water sector om een case te formuleren waaraan een team gaat werken om tot een out-of-the-box oplossing te komen, welke wordt gepresenteerd in Gangneung. Heeft jouw organisatie interesse in (verdere) samenwerking in Zuid Korea? Heeft jouw bedrijf sportgerelateerde wateroplossingen (of andersom)? Wil jouw waterschap creatieve oplossingen voor een uitdaging, waarvoor je eigenlijk weinig tijd hebt om zelf lang over na te denken? Is jouw organisatie geïnteresseerd om in contact te komen met talentvolle jongeren? Doe mee met Wetskills en formuleer een case, zie de folder.

Wetskills-South Korea belooft een unieke gebeurtenis te worden

Details en informatie: zie www.wetskills.com
Contact: Johan Oost, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

2018 wetskills zuid korea

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het