h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Waternetwerk

Werkplaats Participatie & Regisseren van Netwerken

Interactieve werkplaatsen in het najaar - Maatschappelijke veranderingen stellen nieuwe eisen, aan participatie en aan samenwerking in netwerken. Wat komt daar zoal bij kijken?

Regie voeren over netwerken

Diverse uitdagingen komen op onze weg. Niet alleen klimaatverandering, schoon en veilig water, maar ook allerlei maatschappelijke veranderingen. Met name dat laatste stelt eisen waardoor je slimmer, en tegelijk meer van ‘buiten naar binnen’ moet gaan werken.

Er is geen 'grote roerganger' die ons vertelt hoe het gaat worden. Je komt een eind met de ervaring die je al hebt. Je vertrouwt op je kennis, ervaring en intuïtie. Je staat open voor alle veranderingen, maar tegelijk voel je dat dat niet genoeg is.

netwerken drgKNW Waternetwerk ontwikkelt daarom samen met Stichting de Regisserende Gemeente (SDRG) een aantal diepgaande werkplaatsen over participatie en regie voeren over netwerken.

Er wordt uitgebreid ingegaan op vragen als 'hoe regisseer ik burger- en overheidsparticipatie?' en 'hoe regisseer ik netwerken?'

Om je alvast te laten proeven aan deze werkplaatsen worden een drietal mini-werkplaatsen Regie van Water georganiseerd, olv Piet van Mourik en Harry Teeven van Stichting de Regisserende Gemeente.

Werkplaats 'Regie van water'

De mini-werkplaatsen vinden plaats op vrijdagmiddag van 13:30 tot 16:30 uur, op verschillende data en locaties in het land:

  • vrijdag 13 oktober in Zwolle
  • vrijdag 10 november in Leiden
  • vrijdag 8 december in Den Bosch

Details: lees verder

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het