h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Waternetwerk


Abstracts voor zesde Water Matters

De zesde editie van Water Matters, het kennismagazine van H2O, verschijnt in december. Onderzoekers die een bijdrage willen leveren worden door de redactieraad uitgenodigd om abstracts in te sturen.

Uit de ingestuurde abstracts maakt de redactieraad een keuze voor plaatsing in het magazine. De raad kijkt daarbij naar de waarde van artikelen en naar een goede spreiding van onderwerpen. De abstracts moeten beknopt zijn en antwoord geven op drie vragen:

  • Welke vraag (meeste de onderzoeksvraag) staat centraal in het artikel dat je wilt schrijven?
  • Wat is het antwoord in hooflijnen op de die vraag?
  • Wat is de betekenis van het voorgaande voor de praktijk in de watersector.

Wie een abstract heeft ingediend krijgt altijd bericht over hetgeen de redactieraad heeft besloten. De abstracts kunnen tot 9 augustus worden gestuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van Abstract Water Matters.

Lees hier meer over voorwaarden en auteursinstructies.

 

De uitgave van Water Matters (een initiatief van Koninklijk Nederlands Waternetwerk) wordt mogelijk gemaakt door: Alterra Wageningen UR, ARCADIS, Deltares, KWR Watercycle Research Institute, Netherlands Water Partnership (NwP), Royal HaskoningDHV en de Stichting Toegepast Onderzoek Waterbeheer (STOWA).

 

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het