h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Waternetwerk

Lange termijn strategie voor samenwerken in AM

Samenwerken in de keten, of in dezelfde openbare ruimte gaat niet vanzelf (goed). Focus en afstemming met behulp van Lange Termijn Asset Planning (LTAP) is een van de workshop thema's op 22 juni.

rioolwerkzaamheden hardenbergEr is focus nodig om te komen tot een goede verbinding tussen samenwerkende partijen. Samenwerken wordt een groter succes, naarmate de focus van (keten) partners meer overeenkomt.

Asset management verbindt Nederland

KNW en RWS organiseren de grote netwerkbijeenkomst 'Asset management verbindt Nederland' voor infrabeheerders, op donderdag 22 juni in het LEF Future center in Utrecht. Focus in de lange termijn samenwerkingsstratiegie is een van de workshop thema's.

Marcel van Zutphen (Waterschap Vechtstromen) en Marco Aberkrom (CMS Asset Management B.V.) gaan met de deelnemers aan de slag om de focus te benoemen, en vervolgens te zien of er zinvolle verbindingen te maken zijn.

Programma, workshop-sessies en aanmelding: zie Assetmanagement verbindt Nederland – samen leren met LEF


Voorbeeld - ruimtelijke plannen in kaart gebracht voor Enschede

ruimtelijke plannen enschede

ruimtelijke plannen enschede2

 

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het