h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Waternetwerk

Water als Stemmentrekker, HéT voorjaarsevent op 1 juni in Amsterdam

Het werk achter de schermen is in volle gang, het event komt al snel dichterbij! Op donderdag 1 juni wordt iedereen voor een middag 'campagnestrateeg' en maken we een winnende verkiezingscampagne voor water.

Logo VC2017Het is geweldig te zien dat allerlei hoofdrolspelers de centrale vraag ook boeiend vinden en tijd vrijmaken om met ons te sparren. Zoals Hans Oosters van de Unie van Waterschappen, Paul van Erkelens van Wetterskip Fryslan en Hugo Gastemper van Rioned. Met hun hulp en die van vele anderen maken we een “long list” die we op 1 juni als basis gebruiken voor onze gezamenlijke campagne!

Keuzes maken

Wat natuurlijk nu al ‘glashelder’ wordt: eenvoudig is het niet. Kies je voor een groot verhaal over klimaat? Of gebruik je toch echt die regenpijp als winnend symbool. Probeer je het met een bestuurlijk verhaal (‘de investeringsagenda voor water’) en zet je als campagnestrateeg vooral in op prachtige doe-acties met de eigen inwoners? Of, nog heel anders; beslis je samen dat water helemaal geen campagne nodig heeft, omdat in ons mooie land alles al zo mooi geregeld is?!

Jouw denkkracht

Kom je ook? We kunnen jouw denkkracht en verbeelding zeer goed gebruiken! De bijeenkomst wordt begeleid door Eelco Koolhaas (Ministerie van Verhalen). Gastspreker is ‘politiek strateeg’ Henk Gossink uit Amsterdam.

Programma, details en aanmelding: KNW event - Voorjaarscongres 1 juni 2017 - Hoe wint water de verkiezingen?