h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Waternetwerk

Wateropleidingen Cursusbrochure 2017-2018

Waterkennis op peil houden? Een nieuwe stap maken, of je kennis verbreden? Wateropleidingen biedt tal van actuele cursussen, overzichtelijk gepresenteerd in de nieuwe Cursusbrochure 2017-2018.

wateropleidingen 2017Waterkennis op peil - Cursusbrochure 2017-2018
De nieuwe Cursusbrochure 2017-2018 van Wateropleidingen is uit. Een brochure met het actuele cursusaanbod op een rij, overzichtelijk ingedeeld per vakgebied. Met belangrijke boegbeelden zoals Hetty Klavers, Jaap Kelderman, Gerrit Hiemstra, Gerrit Jan van de Pol, Dennis Rijnbende en Henk van Norel, die een bijdrage hebben geleverd.

Persoonlijk advies
Wil je een stap maken? Je kennis verbreden? Of aan je eigen ontwikkeling werken, maar weet je nog niet precies wat het beste bij je past? De opleidingscoördinatoren van Wateropleidingen helpen je graag bij je keuze. Zo weet je waar je aan begint en wat je mag verwachten.

Maatwerk opleidingen
Als je als organisatie of als team andere wensen hebt? Dan ontwikkelt het team van Wateropleidingen maatwerk- en incompany-cursussen. In overleg met jouw organisatie, kunnen maatwerk- en incompany cursussen ontwikkeld worden, maar ook coaching- of mentortrajecten, of e-learning modules, kennisscans en kenniskaarten. Ook als een eigen corporate academy in huis is, kunnen op maat gemaakte cursussen ontwikkeld worden.

Download en contact:

  • Cursusbrochure: Wateropleidingen 2017-2018 - Waterkennis op peil
  • Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Wateropleidingen, www.wateropleidingen.nl

 

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het