h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Waternetwerk

Groenblauw dak naar mainstream?

door Eilard Jacobs

WATERBLOG - Groene, of liever nog, groenblauwe daken zijn al 5 jaar achter elkaar een jaarlijks terugkerend onderwerp op de KNW agenda. We weten er steeds meer over, ze worden ook steeds meer toegepast, maar wanneer wordt het groenblauwe dak mainstream?

Lees verder

Waternetwerk

Terugblik Seminar Groenblauwe daken

Seminar-serie 'Groene daken' wordt georganiseerd sinds 2013 en volgt ervaringen en ontwikkelingen. Het Seminar 2018 had als thema 'Groenblauwe daken voor een leefbare stad' en richtte zich oa. op Investeren in financiële waarde en Bouwen met dakwaarde - lees verder voor de presentaties van het seminar op 19 september 2018 in Nijmegen.

Lees verder

Waternetwerk

Dag van de Omgevingswet

Dag van de Omgevingswet 2018 wordt georganiseerd op donderdag 4 oktober in Utrecht. Op het programma de laatste ontwikkelingen en ruim 30 deelsessies over alle aspecten van de nieuwe wet, die op 1 januari 2021 in werking treedt en waarin alle wetgeving ten aanzien van de fysieke leefomgeving wordt geïntegreerd.

Lees verder

Waternetwerk

Van Slib naar energie en grondstof

Naar aanleiding van 25 jaar HVC Slibverwerkingsinstallatie in Dordrecht wordt het Symposium 'Van slib naar energie en grondstof' georganiseerd, met oa. Diederik Samson en Merle de Kreuk - 24 september in Dordrecht

Lees verder

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het