h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Waternetwerk

Water in Smart Cities

Groenblauwe daken als oplossing voor klimaatproblemen in de stad zijn actueler dan ooit. Nieuwe ontwikkelingen en onderzoeksresultaten worden gedeeld op 19 september - save the date - tijdens het Seminar 'Water in Smart Cities – leefbaarheid door groenblauwe daken' in Nijmegen.

Lees verder

Waternetwerk

Introductiedag Waterschapswerk

Jong KNW Introductiedag 2018 voor jonge professionals in de watersector - vrijdag 25 mei bij waterschap Aa en Maas in Den Bosch. Thema dit jaar is Waterschapswerk, met rondleidingen in de grondstoffenfabriek en het waterbergingsgebied Den Bosch. En natuurlijk een netwerkborrel.

Lees verder

Waternetwerk

Groenblauwe maatregelen

Wat moet er gebeuren ná de stresstest? In de Werksessie 'Groenblauwe maatregelen' gaan we creatief aan de slag met concrete oplossingen - tijdens het KNW Voorjaarscongres, vrijdag 20 april in Utrecht

Lees verder

Waternetwerk

Industrieel afvalwater

Dit jaar wordt alweer de 6e bijeenkomst 'Praktijk­­­cases Behan­de­ling Industrieel Afvalwater' georganiseerd, een reeks symposia door KNW, SKIW en VLAKWA - op donderdag 31 mei 2018 bij BASF in Antwerpen.

Lees verder

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het