h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Waternetwerk

Workshop Onderhoud en Inspectie van leidingen

Hoe inspecteer je 360 kilometer leiding die niet uit bedrijf mag? Workshop Inspectie en Onderhoud van leidingen, op donderdag 29 maart bij Brabant Water in Veghel, met een bezoek aan de drinkwaterproductie locatie. Een middag voor vakspecialisten, georganiseerd door Kennis in de Regio.

Lees verder

Waternetwerk

Nieuwe bronnen voor de Zoetwatervoorziening

Themagroep Watervoorziening organiseert op donderdagmiddag 22 maart een bijeenkomst over nieuwe bronnen voor de zoetwatervoorziening. Op het programma oa een presentatie over kringloopsluiting als onderdeel van het multi-bronnen portfolio van waterbedrijf Dunea.

Lees verder

Waternetwerk

Themamiddag CEC's en Microplastics

Steeds meer microplastics komen via huishoudelijke producten in het milieu terecht. Zo zorgt wassen van synthetische kleding voor circa 33% van de primaire microplastics in het watermilieu. Welke effecten hebben deze nieuwe stoffen? en hoe kunnen we deze effecten verminderen of - nog beter - voorkomen? Themamiddag 15 maart in Amsterdam.

Lees verder

Waternetwerk

Symposium Ruimtelijke inpassing van dijken

De Wakkere Dijk is een multifunctionele rivierdijk geworden, waar waterveiligheid wordt gecombineerd met recreatie, natuur en cultuur. Kees van der Velden vertelt over de geslaagde totstandkoming van dit project, tijdens het Symposium Ruimtelijke inpassing van dijken, op dinsdag 13 maart in Slot Loevestein.

Lees verder

Verslag Waterkwaliteit op de kaart WOK-IV 2018

Analyses en oplossingen uit Symposium Waterkwaliteit op de Kaart IV zijn gebundeld tot een verslag vol inspiratie. Lees verder en download het Symposium verslag, de keynotes, presentaties en werksessie-verslagen. Het verslag is aangeboden aan I&W tijdens het bestuurlijk overleg Delta-aanpak Waterkwaliteit en Zoetwater.

Lees verder

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het