h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Waternetwerk

Afvalwater - hoe maken we de cirkel weer rond?

Zuiveringsinstallaties draaien dag en nacht om ons rioolwater en industrieel afvalwater te zuiveren. Cahier 'Afvalwater - hoe maken we de cirkel weer rond?' beschrijft de stand van zaken rond de afvalwaterzuivering, en ontwikkelingen in duurzaam gebruik van water, energie en grondstoffen.

Lees verder

Waternetwerk

Seminar Groenblauwe daken

Groenblauwe daken als oplossing voor klimaatproblemen in de stad zijn actueler dan ooit. Nieuwe ontwikkelingen en onderzoeksresultaten worden gedeeld op 19 september in Nijmegen tijdens het Seminar 'Groenblauwe daken voor een leefbare stad'. Deel nu jouw suggesties voor het programma door de mini-enquête in te vullen.

Lees verder

Waternetwerk

Middagseminar Water en Leven

Op 15 oktober 2018 organiseren de Stichting WATER Drager van Leven, en Waternet een seminar over Water en Leven, mmv Professor Marc Henry, hoogleraar TU Straatsburg. Een middagseminar over molecuulstructuren van water in cellen, en de speciale eigenschappen van water als basis van levensprocessen.

Lees verder

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het