h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Amsterdam International Water Week (AIWW)

waterweek

De Amsterdam International Water Week (AIWW) is hét internationale evenement voor waterprofessionals en industry-leaders. De AIWW is ontstaan uit een unieke samenwerking tussen Koninklijk Nederlands Waternetwerk, Netherlands Water Partnership (NWP), de International Water Association (IWA), Waternet, Amsterdam RAI en de gemeente Amsterdam.

Ambitie en omvang

De AIWW is gericht op het delen van kennis over innovatieve oplossingen en richt zich op concrete internationale cases. De organisatoren streven naar het tonen van innovatieve totaaloplossingen voor de toekomstige uitdagingen wereldwijd. De AIWW betrekt ook het publiek bij deze uitdagingen.

Jongerenprogramma

Jong KNW levert een belangrijke bijdrage tijdens de Amsterdam International Water Week. Jonge waterprofessionals krijgen zo een unieke kans om mee te praten en zich internationaal te profileren. De young water ambassador wordt gesponsord door KNW.

 

Lees verder :  Activiteiten en Nieuws

 

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het