h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Waterkwaliteit op de kaart IV

Tijdens WOKIV, het 4e Symposium 'Waterkwaliteit op de Kaart', deelden we voorbeelden en nieuwe ontwikkelingen, en inspireerden tot actie. WOKIV - donderdag 25 januari 2018 in het LEF Future Center in Utrecht.

4e symposium “Waterkwaliteit op de Kaart”

WOKIV cBij het eerste symposium in 2014 hebben we waterkwaliteit letterlijk 'op de kaart' gezet met meer dan 250 deelnemers. In 2015 hebben we de 'Verklaring van Utrecht' opgesteld, en in 2016 gingen we in gesprek met ‘nieuwe vrienden’.

Dit jaar tijdens het 4e symposium Waterkwaliteit op de Kaart (WOKIV) hebben we veelbelovende technieken en initiatieven gedeeld, met inspiratie tot actie in het LEF Future Center in Utrecht.

We begonnen met een inspirerende plenaire opening. Daarna gingen we aan de slag met sessies over een breed scala aan onderwerpen. We sloten af met een plenaire terugkoppeling. Natuurlijk iwa er tussen de bedrijven door volop ruimte om te netwerken en bij te praten met vakgenoten.

Symposium verslag en terugblik

De uitkomsten zijn gebundeld in een Symposium verslag vol analyses, oplossingen en inspiratie. Lees verder en download het verslag, de presentaties en de werksessies-verslagen.

 


Symposium wokIV - Waterkwaliteit op de kaart: waar wil jij op inzetten?

  • Datum: donderdag 25 januari 2018
  • Tijd: 9:00-17:00 uur
  • Locatie: RWS-LEF Future Center, Griffioenlaan 2 in Utrecht (zie route)
  • Kosten: KNW leden 225 euro; niet-leden 325 euro; studenten 15 euro; gereduceerd tarief 65 euro (voor oa. gepensioneerden)
  • Aanmelden: via het Registratieformulier

Organisatie: KNW Themagroep Waterkwaliteit

 

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het