h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Kerngroep Jong KNW

Naam: Arjan
Achternaam: Dekker
Wanneer gestart bij KNW: 01-01-2015
Organisatie werkgever: Witteveen+Bos
Functie: Teamleider EWM Amsterdam
Persoonlijke tekst: Sinds 2010 werk ik al bij Witteveen+Bos, mijn eerste werkgever en door de grote mate aan vertrouwen en vrijheid die ik ervaar bevalt dat nog steeds heel goed! Na 2 jaar kon ik mijzelf projectleider noemen en na 4 jaar teamleider van de groep afvalwatertechnologie. Die functie heb ik inmiddels ingeruild voor een periode onbetaald verlof om van Hong Kong naar Bangkok te fietsen. Sinds ik terug ben werk ik aan de uitdaging om onze dienstverlening voor Energie, Water en Milieu projecten vanuit ons kantoor in Amsterdam op de kaart te zetten. Jong KNW is voor mij de beste plek om andere waterliefhebbers van buiten mijn directe werk netwerk te ontmoeten en geïnspireerd te raken. Waarom ik in de kerngroep zit? Omdat het gezellig is en omdat ik het leuk vind om dingen “gewoon goed te regelen”. Ons Jong KNW netwerk is de afgelopen jaren stapje voor stapje groter en actiever geworden en ondanks dat we nu verreweg het leukste en actiefste netwerk van KNW zijn, zijn we nog lang niet klaar!

 

Arjan Dekker 

Naam: Esther
Achternaam: Dieker
Wanneer gestart bij KNW: 01-09-2014
Organisatie werkgever: Waterschap Noorderzijlvest
Functie: Omgevingsmanager
Persoonlijke tekst: Ik werk bij waterschap Noorderzijlvest in Groningen op de afdeling waterveiligheid & watersysteem. Daar hou ik me als omgevingsmanager bezig met dijkverbeteringsprojecten. Op dit moment werk ik vooral aan de projectoverstijgende verkenning Waddenzeedijken, waarin we onderzoek doen naar twaalf innovatieve dijkconcepten langs dijkring 6. Ik hou ervan om een uitdaging aan te gaan en vind het leuk om mensen te verbinden. Daarnaast vind ik het belangrijk om mensen bewust te maken van het belang van water. Daarom ben ik actief binnen Jong KNW en zit ik in het bestuur van Waternetwerk als vertegenwoordiger van de young professionals in de watersector.

 

 Esther Dieker

Naam: Jasper
Achternaam: van der Woude
Wanneer gestart bij KNW: 01-03-2016
Organisatie werkgever: Infram
Functie: Adviseur
Persoonlijke tekst: Ik werk als adviseur bij Infram, waar ik me met name bezighoud met projecten op de gebieden van water en energietransitie. Hierbij ligt mijn focus veelal op de governance rond waterbeheer en waterveiligheid, zonder daarbij de inhoud uit het oog te verliezen. Bij Jong KNW organiseren we activiteiten om jong professionals kennis te laten maken met de watersector, en hier een netwerk met gelijkgestemde collega’s op te bouwen. Een mooie en goede zaak om aan bij te mogen dragen. We werken ten slotte de komende decennia allemaal aan het duurzaam en veilig beheren van water en infrastructuur in binnen- en buitenland!

 

 jasper

Naam: Katja
Achternaam: Buijs
Wanneer gestart bij KNW: 01-09-2016
Organisatie werkgever: TTE Consultants
Functie: Projectmedewerker
Persoonlijke tekst: Ik werk als projectmedewerker bij TTE Consultants, een bodemadviesbureau in Deventer. Wij houden ons voornamelijk bezig met advies op het gebied van verontreinigingen, saneringen en ondersteuning van integrale projecten. Als projectmedewerker ondersteun ik binnen projecten waar ik kan en ondertussen ontwikkel ik mij tot adviseur en projectleider. Ik ben erg geïnteresseerd in het samenspel tussen verschillende dingen en probeer binnen mijn werk als bodemadviseur het water niet uit het oog te verliezen. Door mij te verbinden aan jong-KNW kan ik zo dit samenspel en de verschillen bestuderen en er actief mee bezig zijn.

 

 katjabuijs

Naam: Louise
Achternaam: Klingen
Wanneer gestart bij KNW: 01-01-2015
Studie: Watermanagement TU Delft
Persoonlijke tekst: Aan de TU Delft doe ik de master Watermanagement bij de faculteit Civiele Techniek. Hiervoor heb ik de hbo-opleiding Land- en Watermanagement gedaan. Op dit moment ben ik bezig met mijn afstudeeronderzoek over de ontwikkeling van een Landelijk overstromingsmodel. Een model wat snel uit kan rekenen hoe laat het water ons huis bereikt wanneer door een heftige stormvloed op zee veel dijken breken. Ik vind Jong KNW een leuke manier om al tijdens de studie actief te zijn in het werkveld. Het geeft de ruimte om te sector over de gehele breedte te leren kennen alvorens ik begin met werken. Ook neem ik met heel veel plezier medestudenten hierin mee.

 

 Louise Klingen

Naam: Marloes
Achternaam: van der Kamp
Wanneer gestart bij KNW: 01-06-2015
Organisatie werkgever: Witteveen + Bos
Functie: Adviseur aquatische ecologie en waterkwaliteit
Persoonlijke tekst: Marloes werkt als adviseur aquatische ecologie en waterkwaliteit bij Witteveen +Bos. Hier houdt ze zich bezig met ecologische vraagstukken in de context van het waterbeheer. Ze is gespecialiseerd in (water) systeemanalyses en de concrete doorvertaling naar maatregelen, waarbij ze zowel oog heeft voor de inhoud als het proces. In haar vrije tijd is Marloes graag buiten en deelt ze deze passie met anderen. Haar activiteiten bij Jong KNW sluiten aan bij deze passie.

 

 Marloes van der Kamp

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het