Colors: Orange Color

0
0
0
s2smodern

Kennis in de Praktijk - 'Calamiteiten in persleidingen' webinar met prakijkcase en demonstratie-video. Dit webinar ism Brabant Water werd gehouden op donderdag 5 november 2020. Lees verder voor presentatie en video terugblik.

0
0
0
s2smodern

Uit afvalwater kunnen grondstoffen teruggewonnen worden, met toepassingen voor oa bioplastics, papier, bouwstoffen voor asfalt en kunstmest. In het Webinar 'Nieuwe grondstoffen' ism STOWA werden recente ontwikkelingen gedeeld rond oa Kaumera en bioplastics. Terugblik op webinar 6 in de cyclus 'Water in de circulaire economie'.

0
0
0
s2smodern

De Nederlandse technologie voor anaërobe afvalwaterzuivering wordt inmiddels in veel landen toegepast. Wat zijn de ervaringen bij de implementatie van deze internationale projecten? Terugblik op het KNW Webinar van oktober 2020.

0
0
0
s2smodern

Het coronavirus is aanwezig in rioolwater, rwzi-afvalwater wordt zelfs gemonitord voor het corona dashboard. Wat zijn de risico's voor medewerkers van rwzi's? Zijn de gebruikelijke veiligheidsmaatregelen voldoende? Terugblik op een Webinar door Werkgroep Kennis in de Praktijk.

0
0
0
s2smodern

Voor circulaire ketens in de watersector is de industrie een belangrijke partner. Waar en hoe kunnen we verbindingen tot stand brengen? Terugblik op het 5e webinar in de cyclus 'Water in de circulaire economie'.