Colors: Orange Color

0
0
0
s2smodern

Terugblik op het PFAS webinar voor de watersector, over o.a. risico's en de verwijdering van PFAS uit water en slib. Een geslaagd webinar over een zeer actueel thema, waaraan zo'n 100 deelnemers meededen.

0
0
0
s2smodern

Webinar over ambities, business case en wet- en regelgeving rond de terugwinning van nutriënten uit de afvalwaterketen, mmv de Energie- en Grondstoffenfabriek en AquaMinerals. Terugblik op webinar 2 in de cyclus 'Water in de circulaire economie'.

0
0
0
s2smodern

Webinar-cyclus 'Water in de circulaire economie' - Wat zijn de uitdagingen waar we voor staan? Terugblik op het 1e Webinar, met een introductie door drie sprekers vanuit STOWA, KWR en Waterschap Aa en Maas.

0
0
0
s2smodern

Gebruik van gedoogplichten in de huidige Waterwet, en in de nieuwe Omgevingswet, werden toegelicht tijdens een leerzame KNW Themamiddag ism Platform WOW, met presentaties door Claudia van Hoorn en Annette Divis-Stein (juristen bij RWS) - zie terugblik.

0
0
0
s2smodern

De KNW Scriptieprijs winnaars 2019 schreven een artikel over hun scriptie voor Vakblad H2O: Nick van der Voort over Modellering van hoogwatergolven en freatische lijnen, en Ties van der Heijden over Pompen in balans met het energie-aanbod.