Colors: Orange Color

0
0
0
s2smodern

Voor circulaire ketens in de watersector is de industrie een belangrijke partner. Waar en hoe kunnen we verbindingen tot stand brengen? Terugblik op het 5e webinar in de cyclus 'Water in de circulaire economie'.

0
0
0
s2smodern

Webinar over Aquathermie, mmv STOWA en drie sprekers die de mogelijkheden en potentie belichtten van thermische energie uit oppervlakte- en afvalwater. Terugblik op webinar 4 in de cyclus 'Water in de circulaire economie'.

0
0
0
s2smodern

KNW Themagroep Water&IT deelde ervaringen met het Bouw Informatie Model (BIM) en het gebruik ervan in de exploitatiefase. Wat zou dat opleveren voor de watersector? Terugblik op het 11 juni 2020 webinar mmv Tjeerd Hermsen (Sweco).

0
0
0
s2smodern

Terugblik op het PFAS webinar voor de watersector, over o.a. risico's en de verwijdering van PFAS uit water en slib. Een geslaagd webinar over een zeer actueel thema, waaraan zo'n 100 deelnemers meededen.

0
0
0
s2smodern

Webinar over ambities, business case en wet- en regelgeving rond de terugwinning van nutriënten uit de afvalwaterketen, mmv de Energie- en Grondstoffenfabriek en AquaMinerals. Terugblik op webinar 2 in de cyclus 'Water in de circulaire economie'.

0
0
0
s2smodern

Webinar-cyclus 'Water in de circulaire economie' - Wat zijn de uitdagingen waar we voor staan? Terugblik op het 1e Webinar, met een introductie door drie sprekers vanuit STOWA, KWR en Waterschap Aa en Maas.

0
0
0
s2smodern

Gebruik van gedoogplichten in de huidige Waterwet, en in de nieuwe Omgevingswet, werden toegelicht tijdens een leerzame KNW Themamiddag ism Platform WOW, met presentaties door Claudia van Hoorn en Annette Divis-Stein (juristen bij RWS) - zie terugblik.