KNW Waternetwerk heeft een beleidsplan opgesteld, met daarin onder andere de visie, activiteiten en plannen voor de vereniging in 2020-2022. 'KNW Waternetwerk is het kennisnetwerk voor en door waterprofessionals, en de verbindende kracht van de watersector.'

KNW Beleidsplan 2020-2022

KNW Waternetwerk (Koninklijk Nederlands Waternetwerk) is een grote vereniging, met 2400 leden en 80 begunstigende leden. KNW Waternetwerk is een ontmoetingsplaats voor alle waterprofessionals, van praktijk tot beleid.

Onze visie - Water is van levensbelang. Kennisdeling en kennisvermeerdering is cruciaal binnen de watersector. Door waterprofessionals met elkaar in contact te brengen ontwikkelen zij zichzelf en de sector.

Onze missie - KNW is het kennisnetwerk voor en door waterprofessionals. KNW verbindt de professionals, draagt bij aan kennisdeling- en ontwikkeling in de watersector en inspireert tot innovatie. KNW is de verbindende kracht van de watersector.

KNW gaat voor:

  • waarde voor leden
  • waarde voor debat
  • waarde voor partners

Download KNW Beleidsplan 2020-2022 voor het complete beleidsplan.

KNW Financiën

Download Publicatiebalans 2019 voor de Jaarrekening en de toelichting op de Jaarrekening over 2019.

Informatie en contact
Jessica de Weert (KNW bedrijfsbureau), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.