Colors: Orange Color

logo KNW10

24 jan Kennis in de Regio - Noord: Inspecties en Onderhoud
1 feb   Jong KNW: Flexwerk middag
7 mrt   Zwaan-kleef-aan: Aanhaken bij internationale waterpartnerschappen
feb/mrt Debat: Vrouwen in waterschapsbesturen
8 apr   KNW Excursie waterkering Petten
9-11 apr Studiereis naar Hidrostal Zwitserland
voorjaar Seminar 'Beheersing van overstromingsrisico's vanuit juridisch perspectief'
  

Voor deze events gelden de algemene voorwaarden van KNW

Oproep - KNW Vrouwen Waternetwerk organiseert begin 2019 een debat met vrouwelijke waterschapsbestuurders en -lijsttrekkers. Wat is de meerwaarde van een goede vertegenwoordiging vanuit de samenleving? - Meedoen? meld je dan nu aan.

Interactieve middag over de magnetische werking van internationale partnerschappen als WaterWorX en de Blue deal. Wat zijn de ervaringen met deze partnerschappen, en de mogelijkheden voor andere (markt)partijen om hierbij aan te haken? - donderdag 7 maart in Amersfoort.

Studiereis voor KNW leden naar pompenfabriek Hidrostal in Zwitserland. Met bezoek aan de fabriek en een waterkrachtcentrale, van 9-11 april 2019 - de inschrijving is nu geopend.

Kennis in de Regio organiseert voor vakspecialisten in Regio West een Workshop over Energie en Biogasbenutting. We zijn te gast bij de zuivering in Beverwijk - de datum wordt binnenkort bekendgemaakt.

logo KNW10

(advertentie)

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als je onze site bezoekt, ga je akkoord met het gebruik hiervan.      Ik snap het

Welkom op de nieuwe site van H2O/KNW!

Wil je een rondleiding of ga je liever gelijk aan de slag?

Neem een rondleiding      Ga gelijk aan de slag