Colors: Orange Color

logo KNW10

25 juni   TG Water & IT: Kunstmatige intelligentie in de watersector (follow-up Voorjaarscongres) - zie Terugblik
27 juni   Symposium KRW Doelen 2027 - zie Terugblik
16 sept   KNW Excursie zeewering Petten: Hondsbossche Duinen
18-20 sept   Studiereis Zürich ism Stadswerk
25 sept   Werkconferentie Nationaal Daken Plan
3 okt   Seminar: Water in de 21e eeuw
najaar   Symposium: Sleutels tot succes bij klimaatadaptatie
5-8 nov   Amsterdam International Water Week - AIWW 2019, met oa de Fitterijwedstrijden tijdens Aquatech Vakbeurs 2019
29 nov   KNW Najaarscongres 2019: Klimaat en Droogte
  

Voor deze events gelden de algemene voorwaarden van KNW

Zürich is de 'meest duurzame stad ter wereld' volgens de 2016 Index Duurzame Steden. Welke keuzes heeft Zürich gemaakt op thema's als watermanagement en groene infrastructuur? 'Ambitieuze doelen kunnen alleen met een interdisciplinaire aanpak gerealiseerd worden.' Welke ideeën kunnen we mee terug nemen? Studiereis Zürich ism Stadswerk, 18-20 september 2019 (met vroegboekkorting tot 28 juni).

Green Deal Groene Daken heeft de resultaten van vier jaar samenwerking aangeboden aan Deltacommissaris Peter Glas. Dit krijgt een vervolg in het Nationaal Daken Plan, en de Werkconferentie ‘Groen reikt blauw de hand - Bouwen aan het dak van de toekomst'. Nieuwe partners zijn welkom om zich daarbij aan te sluiten - Werkconferentie op 25 september 2019 bij Waternet in Amsterdam

Veranderende eisen en wensen vanuit de samenleving vragen om afstemming, samenwerking en zoeken naar een nieuwe identiteit. Hoe kunnen wij als Waterorganisaties samen met anderen vormgeven aan de samenleving in de 21e eeuw? Seminar KNW Waternetwerk en SDRG op donderdag 3 oktober 2019.

Dé Risicodialoog voor klimaatadaptatie bestaat niet, dus de verwachting is ook dat Dé Aanpak niet bestaat. Wat kunnen we leren van succesvolle maatwerkprojecten, wat zijn hun sleutels tot succes? Symposium najaar 2019 (oorspronkelijke datum was 23 mei)

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als je onze site bezoekt, ga je akkoord met het gebruik hiervan.      Ik snap het