Colors: Orange Color
0
0
0
s2smodern
26 nov   Water in de stad - kansen en dilemma's bij beheer en onderhoud - Terugblik CoP Themadag
29 nov   KNW Najaarscongres 2019: Droogte - een andere kijk op waterbeheer, met oa de uitreiking van de Waternetwerk Scriptieprijs 2019
AGENDA   2020
6 feb   KNW Café: Gedoogplichten voor waterbeheer
12 mrt   Workshop Calamiteiten in persleidingen - Het lek boven water! - 2e editie; bij Brabant Water
11 juni   TG Water&IT: BIM, verder dan ontwerpen
     

Voor deze events gelden de algemene voorwaarden van KNW

0
0
0
s2smodern

Is droogte een probleem dat iedereen raakt? JA! Maar met een andere blik kan droogte juist ook nieuwe kansen bieden, waarmee tegelijkertijd ook andere problemen aangepakt kunnen worden. Lees verder voor presentaties met inspirerende voorbeelden. KNW Najaarscongres, vrijdag 29 november 2019 in Nijkerk.

0
0
0
s2smodern

Terugblik - Themadag CoP Beheer en Onderhoud over 'Water in de stad'. Klimaatverandering en andere ontwikkelingen vragen om een nieuwe stedenbouwkundige inrichting, én om afstemming en aanpassingen van beheer en onderhoud. Lees verder voor presentaties met praktijkvoorbeelden, dilemma's en oplossingen - dinsdag 26 november 2019 in Rotterdam.

0
0
0
s2smodern

We hebben uitgebreide transportsystemen voor ons drinkwater en afvalwater. Hoe zorgen we dat lekkages en leidingbreuken worden voorkómen en opgelost? Workshop voor vakspecialisten op 12 maart 2020 bij Brabant Water in Eindhoven.

0
0
0
s2smodern

Het Bouw Informatie Model (BIM) wordt gebruikt in de ontwerpfase. Maar zou het model ook ingezet kunnen worden in de exploitatiefase? Themagroep Water&IT deelt ideeën en zoekt voorbeelden uit andere sectoren tijdens een pizza-sessie op 11 juni 2020.

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als je onze site bezoekt, ga je akkoord met het gebruik hiervan.      Ik snap het