Colors: Orange Color

0
0
0
s2smodern
mei-dec    Webinar-cyclus 'Water in de circulaire economie'
vanaf sept   KNW WaterPodcast serie - nieuw!
3 sept Terugblik Webinar 4: 'Energie uit water'
24 sept Webinar 5: 'Industrie als belangrijke ketenpartner'
29 sept Webinar 'Covid-19 in rioolwater'
8 okt   Webinar 'Internationale ervaringen met anaërobe afvalwaterzuivering'
15 okt Webinar 6: 'Nieuwe grondstoffen'
3 nov CoP Beheer en Onderhoud: Trots op ons Waterbeheer - successen uit de praktijk
5 nov Webinar 7: 'Governance en gedrag'
20 nov   KNW Waternetwerk - ALV 2020 online
23-27 nov   Webinars Waterkwaliteit
27 nov KNW Najaarsevent 'Meerwaarde door Verbinding'
17 dec Webinar 8: 'Water in de circulaire economie - en hoe nu verder?'
2021
18-19 mei   Fitterijwedstrijden: UK Drilling & Tapping Competition in Birmingham
     

Voor deze events gelden de algemene voorwaarden van KNW

0
0
0
s2smodern

Webinar-cyclus 'Water in de circulaire economie' door KNW Waternetwerk ism Aqua Minerals, Energie- en Grondstoffenfabriek, KWR, Platform WOW en STOWA. Zeven webinars met inspirerende kansen, praktijkvoorbeelden en uitdagingen voor de toekomst, in de aanloop naar het KNW Najaarsevent op vrijdag 27 november 2020.

0
0
0
s2smodern

Voor circulaire ketens in de watersector is de industrie een belangrijke partner. Waar en hoe kunnen we verbindingen tot stand brengen? Drie sprekers belichten voorbeelden en ervaringen in het 5e webinar in deze cyclus, op donderdag 24 september van 16-17 uur; deelname is gratis.

0
0
0
s2smodern

Webinar over Aquathermie, mmv STOWA en drie sprekers die de mogelijkheden en potentie belichtten van thermische energie uit oppervlakte- en afvalwater. Terugblik op webinar 4 in de cyclus 'Water in de circulaire economie'.

0
0
0
s2smodern

Het coronavirus is aanwezig in rioolwater, rwzi-afvalwater wordt zelfs gemonitord voor het corona dashboard. Wat zijn de risico's voor medewerkers van rwzi's? Zijn de gebruikelijke veiligheidsmaatregelen voldoende? Webinar door Werkgroep Kennis in de Praktijk, op dinsdagmiddag 29 september 2020; deelname is gratis.

0
0
0
s2smodern

Webinar CoP Beheer en Onderhoud: 'Trots op (ons) waterbeheer, successen uit de praktijk'. Dit najaar geen Themadag op locatie, maar een webinar met drie interessante thema's rondom satellietschouw, droogte en techniek. Webinar op dinsdag 3 november 2020 van 9:00-10:30 uur.

0
0
0
s2smodern

KNW Themagroep Waterkwaliteit organiseert in de week van 23-27 november 2020 een serie dagelijkse webinars. Thema's variëren van de waterkwaliteit van sloot- en grondwater, tot de meerwaarde van monitoring, en de impact van klimaatverandering en energietransitie. Webinars van 16:00-17:30 uur, meld je aan en doe ook mee!

0
0
0
s2smodern

Ivm corona zal de ALV van KNW Waternetwerk dit jaar online gehouden worden, op vrijdag 20 november 2020. KNW-leden kunnen zich nu aanmelden; deelnemers ontvangen een week van tevoren de ALV-stukken.

0
0
0
s2smodern

KNW Najaarsevent 2020 wordt gehouden op vrijdag 27 november, op verschillende buitenlocaties verspreid over het land, met netwerk-excursies rond actuele waterthema's. Zo kunnen we netwerken met collega's in een coronaproof alternatief voor het jaarlijkse najaarscongres. Informatie volgt, noteer alvast de datum!

0
0
0
s2smodern

KNW Najaarscongres 2020 wordt gewijzigd in het KNW Najaarsevent, op verschillende buitenlocaties verspreid over het land. 'Meerwaarde door Verbinding' staat centraal, met per locatie een ander thema. In de aanloop naar het najaarsevent wordt de webinar-cyclus 'Water in de circulaire economie' georganiseerd.

0
0
0
s2smodern

KNW Themagroep Water&IT deelde ervaringen met het Bouw Informatie Model (BIM) en het gebruik ervan in de exploitatiefase. Wat zou dat opleveren voor de watersector? Terugblik op het 11 juni webinar mmv Tjeerd Hermsen (Sweco).

0
0
0
s2smodern

Terugblik op het PFAS webinar voor de watersector, over o.a. risico's en de verwijdering van PFAS uit water en slib. Een geslaagd webinar over een zeer actueel thema, waaraan zo'n 100 deelnemers meededen. Lees verder voor de presentaties en een uitgebreide video terugblik.