KNW Waternetwerk reikt jaarlijks de Waternetwerk Scriptieprijs uit, voor bachelor- en master-scripties van HBO en WO studenten (zie ook de MBO-prijs, voor eindopdrachten van MBO3 en MBO4 studenten, en de H2O-prijs voor vakartikelen)

Waternetwerk Scriptieprijs

banner scriptieprijsInschrijving KNW Scriptieprijs 2021

Heb jij je scriptie (Bachelor of Master) al klaar? dan kun je die nú al insturen voor de Scriptieprijs 2021 die in het najaar wordt uitgereikt.

Zie het Reglement Scriptieprijs (update jan 2021) en stuur je eindopdracht in via het online aanmeldformulier.


Winnaars KNW Scriptiepijs 2020

Wie heeft in 2020 de Waternetwerk Scriptieprijs gewonnen? De digitale prijsuitreiking was op vrijdag 20 november 2020:

De Bachelor Scriptieprijs 2020 is gewonnen door Matthias Polinder & Aron Braakman. De 2e prijs ging naar Dirk Jonker & Aron Jonker, en de 3e prijs was voor Tim van de Wetering & Koen ter Riele.

De Master Scriptieprijs 2020 is gewonnen door Anneroos Brussee. De 2e prijs was voor Rutger Siemes, en de 3e prijs voor Daan Rooze.

Zie Winnaars Waternetwerk Scriptieprijs 2020 voor video pitches en terugblik prijsuitreiking.


KNW Waternetwerk reikt verschillende prijzen uit: naast de Waternetwerk Scriptieprijs voor HBO en WO studenten, ook de MBO-prijs, en de H2O-prijs voor het beste vakartikel in Vakblad H2O.


Over de Waternetwerk Scriptieprijs

De Waternetwerk Scriptieprijs wordt jaarlijks uitgereikt tijdens het KNW Najaarscongres, en is ingesteld om HBO- en WO-studenten te helpen zich te profileren in de watersector.

Er is zowel een Bachelor-prijs als een Master-prijs, en per categorie wordt een 1e, 2e en 3e prijs toegekend.

De 1e prijs bedraagt 600 euro, de 2e prijs is 300 euro en de 3e prijs is 100 euro. De winnaars ontvangen daarnaast een jaar lang gratis lidmaatschap van KNW Waternetwerk, en de 1e prijs winnaars mogen een artikel over hun scriptie publiceren in Vakblad H2O.

Zie ook het Reglement. Contact: KNW secretariaat, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Waternetwerk Scriptieprijs wordt gesponsord door de Nederlandse Waterschapsbank.

nwb bank


KNW Scriptieprijs 2019

Winnaars van de KNW Scriptieprijs 2019 zijn Nick van der Voort (Bachelor scriptie, UT) en Ties van der Heijden (Master scriptie, TUD).

Zie KNW Scriptieprijs 2019 voor de complete uitslag, alle genomineerden en hun vlogs, én de artikelen van de winnende scripties in Vakblad H2O.

De prijsuitreiking vond plaats tijdens het KNW Najaarscongres op 29 november 2019. De genomineerden presenteerden daar hun scriptie met een pitch, waarna de jury de winnaars bekend maakte.

NC2019 scriptieprijs 2


KNW Scriptieprijs 2018

Bachelor-Scriptieprijs 2018 is gewonnen door Marco Aldershof en Paul Sinnema (Hanzehogeschool Groningen) met hun scriptie 'Building with Nature in de Waddenzee'

Master-Scriptieprijs 2018 is gewonnen door Ileen van den Berg (TU Delft) met haar scriptie 'Effect of irregularities in the under layer on the stability of XblocPlus concrete armour unit'

Zie Waternetwerk Scriptieprijzen 2018

1811 NC07b

 

De Waternetwerk Scriptieprijs wordt gesponsord door de Nederlandse Waterschapsbank.

nwb bank


Zie ook de Waternetwerk MBO-prijs voor studenten MBO3 en MBO4, en de H2O-prijs voor het beste vakartikel in Vakblad H2O.