Themagroep Afvalwater Behandeling en Valorisatie richt zich op technieken voor de behandeling (zuivering) van afvalwater in brede zin. Naast ontwikkelingen in de technieken zelf, worden ook andere ontwikkelingen gevolgd die effect (kunnen) hebben op de technieken die toegepast kunnen of moeten worden. Hierbij kan gedacht worden aan ontwikkelingen in de Waterketen en op het gebied van energie en duurzaamheid.

De themagroep wil het uitwisselen van informatie bevorderen en discussies op gang brengen op het gebied van het zuiveren van afvalwater. Deze discussies moeten niet alleen tussen technologen onderling gevoerd worden, maar ook met beleidsmakers en bestuurders die betrokken zijn bij toekomstige ontwikkelingen.

Activiteiten

De themagroep streeft er naar om tenminste twee activiteiten per jaar te organiseren. Waar van toepassing wordt de samenwerking gezocht, met andere themagroepen, STOWA, Wetsus, universiteiten etc. De doelgroep bestaat uit technologen, beleidsmedewerkers en bestuurders van waterschappen en van andere overheden, maar ook medewerkers van adviesbureau's en bedrijven die betrokken zijn bij het zuiveren van afvalwater in brede zin. Ook vergunningverleners en handhavers die actief zijn op het gebied van afvalwaterzuivering vallen onder de doelgroep.

Nieuws, activiteiten en verslagen

Themagroep Afvalwaterbehandeling zoekt versterking - Ben jij een enthousiaste watertechnoloog met passie voor je vak en wil je je samen met anderen verder ontwikkelen en kennis delen, dan ben jij wellicht de juiste persoon om onze themagroep te komen versterken. Je inzet kost ongeveer 10 a 20 uur per jaar en is vrijwillig, niet vrijblijvend en absoluut waardevol voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling! Mail je motivatie en korte bio voor 24 juni 2019 naar Monique Bekkenutte, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leden van Themagroep Afvalwaterbehandeling

  • Paul Versteeg, secretaris
  • Andreas Giesen
  • Tim Hendrickx
  • Jacqueline de Danschutter
  • Nora Sutton

Contact
Bureau KNW, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon 070-3222765

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als je onze site bezoekt, ga je akkoord met het gebruik hiervan.      Ik snap het