Om kennisuitwisseling te stimuleren reikt KNW jaarlijks de H2O-prijs en de Waternetwerk Scriptieprijs uit.

H2O-prijs

H2O-prijs-winaars-2014-a

De H2O-prijs wordt jaarlijks tijdens het Voorjaarscongres uitgereikt aan het KNW-lid dat het beste artikel in een H2O van de afgelopen jaargang heeft geschreven.

Met de H2O-prijs wil KNW zodoende professionals stimuleren  om hun kennis via vakartikelen te delen.

Winnaar H2O-prijs 2018
GenX-artikel beste vakartikel van 2018

Waternetwerk Scriptieprijs

banner scriptieprijs

De Waternetwerk Scriptieprijs wordt jaarlijks uitgereikt tijdens het KNW Najaarscongres, en is ingesteld om HBO- en WO-studenten te helpen zich te profileren in de watersector.

Er is zowel een Bachelor-prijs, als een Master-prijs. De winnaars ontvangen een check van 1.000 euro, en mogen hun werk publiceren in vakblad H2O.

Inschrijven voor Waternetwerk Scriptieprijs 2019

  • Download het inschrijfformulier
  • Inschrijving: stuur het formulier met de scriptie (in pdf) naar Carla Megens, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Sluitingsdatum: 1 augusuts 2019

De prijsuitreiking vindt plaats tijdens het KNW Najaarscongres op 29 november 2019. De genomineerden presenteren daar hun scriptie met een pitch, waarna een deskundige jury de winnaars bekend maakt.

Winnaars Waternetwerk Scriptieprijs 2018

Bachelor Scriptieprijs 2018 is gewonnen door Marco Aldershof & Paul Sinnema (Hanzehogeschool Groningen) met hun scriptie 'Building with Nature in de Waddenzee'

Master Scriptieprijs 2018 is gewonnen door Ileen van den Berg (TU Delft) met haar scriptie 'Effect of irregularities in the under layer on the stability of XblocPlus concrete armour unit'

Zie ook: Waternetwerk Scriptieprijzen 2018

1811 NC07b

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als je onze site bezoekt, ga je akkoord met het gebruik hiervan.      Ik snap het