Om kennisuitwisseling te stimuleren reikt KNW jaarlijks de H2O-prijs en de Waternetwerk Scriptieprijs uit.

H2O-prijs

H2O-prijs-winaars-2014-a

De H2O-prijs wordt jaarlijks tijdens het Voorjaarscongres uitgereikt aan het KNW-lid dat het beste artikel in een H2O van de afgelopen jaargang heeft geschreven.

Met de H2O-prijs wil KNW zodoende professionals stimuleren  om hun kennis via vakartikelen te delen.

Waternetwerk Scriptieprijs

banner scriptieprijs

De Waternetwerk Scriptieprijs wordt jaarlijks uitgereikt tijdens het KNW Najaarscongres, en is ingesteld om HBO- en WO-studenten te helpen zich te profileren in de watersector.

Er is zowel een Bachelorprijs, als een Masterprijs. De winnaars ontvangen een check van 1.000 euro, en mogen hun werk publiceren in vakblad H2O.

De inschrijving start jaarlijks in mei/juni en wordt bekendgemaakt via de nieuwsbrief. Criteria, inschrijfformulier en sluitingsdatum zijn dan hier te vinden op de website. Voor informatie, contact Carla Megens, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Waternetwerk Scriptieprijs 2018

De Scriptieprijzen 2018 zijn gewonnen door:

  • Marco Aldershof & Paul Sinnema, Hanzehogeschool Groningen - 'Building with Nature in de Waddenzee' (Bachelor Scriptieprijs 2018)
  • Ileen van den Berg, TU Delft - 'Effect of irregularities in the under layer on the stability of XblocPlus concrete armour unit' (Master Scriptieprijs 2018)

De prijzen werden uitgereikt tijdens het KNW Najaarscongres 2018, waar alle genomineerden hun scriptie presenteerden met een pitch.

1811 NC07b

logo KNW10

(advertentie)

Contact met KNW

KNW
Koningskade 40
2596 AA Den Haag
info@waternetwerk.nl
070 - 32 22 765

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als je onze site bezoekt, ga je akkoord met het gebruik hiervan.      Ik snap het

Welkom op de nieuwe site van H2O/KNW!

Wil je een rondleiding of ga je liever gelijk aan de slag?

Neem een rondleiding      Ga gelijk aan de slag