KIR logo blauwWerkgroep Kennis in de Regio organiseert workshops en excursies voor vakspecialisten, op wisselende locaties in heel Nederland.

Dit KNW initiatief wordt ondersteund door Wateropleidingen, VVZB, Gemeentelijk Waternetwerk, Rioned, Stowa, KWR en Aquaminerals.

Nieuws

Ferry Spaans, waternetwerker van het eerste uur, nam na 20 jaar inzet in de vereniging en de regionale secties afscheid van deze werkgroep. Het stokje heeft hij overgedragen aan Maarten Knoppert. We bedanken Ferry, bezielde vakman, recht voor zijn raap, waternetwerker in hart en nieren voor zijn jarenlange inzet om technische vakkennis te delen.

Het nieuwe KIR programma voor voorjaar 2019 volgt binnenkort.

190220 kir

KIR Werkgroep - vlnr Maarten Knoppert, Frans Visser, Monique Bekkenutte, Hans Bout, Jan Willem Mulder, Ferry Spaans, Arnt Vlaardingerbroek , Ingrid Schroders, Carla Megens, Rene Lambregts en Jack Jonk.

Programma najaar-winter 2018/2019

Voor wie?

De middagen zijn speciaal voor vakspecialisten en mensen aan de knoppen. Dus werk jij als zuiveringstechnicus, operator, procesbeheerder, peilbeheerder, bedrijfsvoerder, regiomanager? Bij een waterschap, een waterbedrijf, een gemeente, in de industrie of de aannemerij? volg de agenda en meld je aan! mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Actieve deelname aan een Kennis in de Regio bijeenkomst wordt gewaardeerd met 2,5 PE-punt (permanente educatie).

Wat en waar?

Elk middagprogramma is weer anders, op een andere locatie in de regio Noord, Oost, Zuid of West. Data en locaties worden aangekondigd in de KNW nieuwsbrief en via social media.

Onderwerpen zijn oa Energie, Onderhoud, Inspecties, Veiligheid, Transport van water, Pompen, Slibontwatering, Bediening op afstand, Calamiteiten, Grondstoffen en Reststoffen.

Een middagprogramma (12.00-17.00 uur) heeft presentaties en een demonstratie of excursie op locatie. Het gaat om informeel kennis uitwisselen, ‘gluren bij de buren’ en nuttige contacten.

Werkgroep Kennis in de Regio

  • Jack Jonk
  • Ingrid Schröders
  • Jan Willem Mulder
  • René Lambregts
  • Frans Visser
  • Maarten Knoppert
  • Arnt Vlaardingerbroek
  • Johan Raap
  • Monique Bekkenutte

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als je onze site bezoekt, ga je akkoord met het gebruik hiervan.      Ik snap het