Werkgroep Kennis in de Praktijk (voorheen Kennis in de Regio) organiseert workshops en excursies voor vakspecialisten, op wisselende locaties in heel Nederland. Ivm corona worden bijeenkomsten nu online georganiseerd. Dit is een brede samenwerking van KNW Waternetwerk met Wateropleidingen, VVZB, Gemeentelijk Waternetwerk, Rioned, Stowa, KWR en Aquaminerals.

Agenda en terugblik

Voor wie?

De middagen zijn speciaal voor vakspecialisten en mensen aan de knoppen. Dus werk jij als zuiveringstechnicus, operator, procesbeheerder, peilbeheerder, bedrijfsvoerder, regiomanager? Bij een waterschap, een waterbedrijf, een gemeente, in de industrie of de aannemerij? volg de agenda en meld je aan! mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat en waar?

Onderwerpen zijn oa Energie, Onderhoud, Inspecties, Veiligheid, Transport van water, Pompen, Slibontwatering, Bediening op afstand, Calamiteiten, Grondstoffen en Reststoffen.

Een middagprogramma op locatie (12.00-17.00 uur) heeft presentaties en een demonstratie of excursie op locatie. Het gaat om informeel kennis uitwisselen, ‘gluren bij de buren’ en nuttige contacten. Ivm corona worden bijeenkomsten online georganiseerd.

Werkgroep Kennis in de Praktijk

  • Jan Willem Mulder, voorzitter
  • Maarten Knoppert, secretaris
  • Arnt Vlaardingerbroek
  • René Lambregts
  • Ingrid Schröders
  • Monique Bekkenutte
  • Johan Raap

Nieuws uit de Werkgroep

Ferry Spaans, waternetwerker van het eerste uur, nam na 20 jaar inzet voor de vereniging en de regionale secties afscheid van deze werkgroep. Het stokje heeft hij overgedragen aan Maarten Knoppert. We bedanken Ferry, bezielde vakman, recht voor zijn raap, waternetwerker in hart en nieren voor zijn jarenlange inzet om technische vakkennis te delen.

190220 kir

Groepsfoto - vlnr Maarten Knoppert, Frans Visser, Monique Bekkenutte, Hans Bout, Jan Willem Mulder, Ferry Spaans, Arnt Vlaardingerbroek, Ingrid Schroders, Carla Megens, Rene Lambregts en Jack Jonk (februari 2019)