0
0
0
s2smodern

Aan het roer van ENVAQUA staat een nieuwe kapitein: Ignaz Worm. De directeur wil dat de brancheorganisatie een actieve bijdrage levert aan de ontwikkeling van de sector tot motor van de circulaire economie. 

Tekst Bert Westenbrink | Beeld Blueice

De circulaire economie begint de norm te worden, zegt directeur Ignaz Worm van ENVAQUA. “We zitten nog niet op het tipping point, maar de ontwikkelingen gaan wel snel. In de transitie gaat het over energie, water. Daar heb je technologie voor nodig. En daar spelen onze leden een belangrijke rol in.”  

Worm is sinds 1 januari officieel de nieuwe directeur van ENVAQUA, de brancheorganisatie voor water- en milieutechnologiebedrijven en inhoudelijk partner van de Aqua Nederland Vakbeurs. Worm is de opvolger van Frank Buijs, die augustus vorig jaar afzwaaide. 

De nieuwe ENVAQUA-directeur is ambitieus. Hij wil het aantal leden van debrancheorganisatie flink zien groeien. De vereniging telt nu 110 leden, dat moeten er over drie jaar 200 zijn, zegt hij. “Als je een positieve uitstraling hebt, dan willen mensen erbij horen. Daar wil ik naar toe.”