0
0
0
s2sdefault

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) introduceert Qdos Conveying Wave Technology (CWT). CWT zorgt voor een superieure nauwkeurigheid bij het doseren van chemicaliën zonder dure randapparatuur.

 

Qdos CWT pompen maken gebruik van een uniek vloeistofcontactelement dat dezelfde basisfunctie heeft als de slang van een gewone slangenpomp. Dit voorkomt niet alleen vapour lock, maar het zorgt ook voor stabiele, betrouwbare prestaties, zelfs bij schommelingen in omgevingstemperatuur en druk, gedurende de hele levensduur van de pomp.

De pompkop heeft een EPDM element (i.p.v. een pompslang), die met een PEEK track werkt. Dit zorgt ervoor dat de interne krachten laag blijven. Hierdoor heeft deze pomp een veel langere levensduur dan een traditionele pomp.

Qdos CWT pompen bieden een uitstekende nauwkeurigheid bij de dosering van chemicaliën. De pompen voegen chemicaliën toe waarbij overdoseren niet nodig is om een betrouwbare behandeling te garanderen. De pompen worden niet beïnvloed door variaties in de omgevingstemperatuur en bieden een lange levensduur, wat de eigendomskosten verlaagt.

Meer informatie: Watson-Marlow CWT / https://utm.io/udGaj

h2ologoprimair    PARTNER CONTENT

De content op deze pagina is gemaakt door partners van H2O Media. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van H2O.