vlaarlogo

Vlaar verzorgt oplossingen voor (water)beheer voor gemeentes, waterschappen en industrie. We hebben ruim 30 jaar ervaring in het ontwerpen, voorbereiden, uitvoeren en opleveren van meet- en regeltechnische installaties. Wij automatiseren stuwen, gemalen, bruggen & sluizen en bieden telemetrie-oplossingen en besturingssoftware voor het beheren en besturen ervan. Vlaar is innovatief en duurzaam. Zo hebben we o.a. de Solar Meetbuis, de UDSO en de Compacte Solar Besturing zelf ontwikkeld. Voor meer informatie over onze producten en oplossingen of voor het maken van een afspraak bel ons op 0227-570260.

 

 

0
0
0
s2sdefault

Een kerntaak van Waterschap Drents Overijsselse Delta is het beheren en bedienen van oppervlaktelichamen en kunstwerken in het watersysteem. Het waterschap beheert 340 gemalen en 1.960 stuwen. Deze gemalen en stuwen zitten in het hele werkgebied van het waterschap dat zich uitstrekt van Assen tot en met Deventer en van Kampen tot en met Hoogeveen.

Lees meer...

h2ologoprimair    PARTNER CONTENT

De content op deze pagina is gemaakt door partners van H2O Media. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van H2O.

Artikelen van deze partner

keller logoVlaar verzorgt oplossingen voor (water)beheer voor gemeentes, waterschappen en industrie. We hebben ruim 30 jaar ervaring in het ontwerpen, voorbereiden, uitvoeren en opleveren van meet- en regeltechnische installaties.

Ga naar profielpagina