secundair logo knw 1

logo zonder achtergrond

Task Industriële Milieutechnieken staat voor:

  • LUCHT Luchtzuivering en geurbehandeling voor de industrie
  • WATER afvalwaterbehandeling, water hergebruik en fysisch-chemische afvalwaterzuivering
  • EQUIPMENT professioneel en kwalitatief equipment voor lucht, water en warmterecuperatie. Task is exclusief Benelux verdeler van de Roto-Sieve roterende trommelzeven en Läckeby slib-slib en slib-water warmtewisselaars.

Task is een toonaangevende onderneming met specialisatie in luchtzuivering, geurbestrijding, afvalwaterbehandeling, water hergebruik en warmterecuperatie. Wij beschikken over meer dan 35 jaar ervaring. Onze jarenlange ervaring vertaalt zich dan ook in tal van succesvolle referenties in zeer uiteenlopende sectoren.

Wij merken bij onze klanten dat er een grote behoefte is aan proces-technisch advies, renovatie en/of optimalisatie van bestaande installaties. Naargelang de behoefte van de klant bouwen wij een sleutel op de deur installatie, staan wij hem bij met advies of verzorgen het nodige studiewerk. Wij denken met u mee, zodat de geboden oplossing als gegoten zit. Service, flexibiliteit en kwaliteit zijn ons motto.

website: www.task.be
linkedin: https://www.linkedin.com/company/task-industriele-milieutechnieken/
telefoon: 0032 15 24 21 15

e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Roto-Sieve trommelzeven zeven niet alleen afvalwaters of proceswaters, maar ook andere vloeistoffen zoals olie en vloeibare meststof. Zo ook bij Biond in Zweden waar onzuiverheden worden gezeefd uit vloeibare meststof.

Biond exploiteert een van de grootste afvalbeheersites en biogasproductie-installaties van Zweden. Deze installatie heeft een capaciteit van ongeveer 150.000 ton organisch afval per jaar. Biond voorziet biogas en vloeibare bio-meststof aan de Zweedse transportsector en de Zweedse landbouw.

De vloeibare biomeststof is gecertificeerd volgens SPCR 120. Dit betekent onder meer dat de zichtbare verontreinigingen niet meer dan 10 cm²/kg vloeibare bio-meststof mogen bedragen. Biond kon aan deze eisen niet voldoen vooraleer ze voor een Lackeby Roto-Sieve trommelzeef kozen.

Een geschikte trommelzeef voor elke toepassing

Op advies van Purac koos Biond voor een Lackeby Roto-Sieve trommelzeef RS 36. Purac installeerde deze trommelzeef in 2020. Sindsdien is de gemeten waarde van de zichtbare verontreinigingen na de Roto-Sieve trommelzeef bijna nul! Het grootste deel van het afgescheiden materiaal uit de bio-meststof bestaat uit plastic en stro. Dit materiaal wordt vervolgens behandeld in de verbrandingsinstallatie.

Deze toepassing is een mooie illustratie van de veelzijdigheid van de Roto-Sieve trommelzeven. Roto-Sieve trommelzeven zorgen voor het doeltreffend zeven van afvalwater en proceswater. Bovendien kunnen de Roto-Sieve trommelzeven ook een breed gamma moeilijkere vloeistoffen aan zoals water met een hoog vetgehalte.

Task Industriële milieutechnieken is uw contact binnen de Benelux voor het gamma van Läckeby Products. Vanuit onze 35 jaar ervaring in de waterzuivering denken wij graag met u mee in de engineering en realisatie van uw project.

h2ologoprimair    PARTNER CONTENT

De content op deze pagina is gemaakt door partners van H2O Media. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van H2O.

Wilt u hier uw content presenteren? Bel naar 070 3234 070 of mail naar h2o@mooijmanmarketing.nl.