secundair logo knw 1

Met ingang van 1 oktober 2022 zal I-Real al haar technische servicewerkzaamheden overdragen aan Mous Waterbeheer. Als expert op het gebied van waterbeheer zal Mous Waterbeheer alle service en onderhoud, helpdeskondersteuning en PLC-werkzaamheden overnemen.  

 

Partnership door focus op expertise 
I-Real is gespecialiseerd in het samenbrengen van telemetrische data en zorgt met het softwarepakket H2gO voor integraal en efficiënt beheer voor de publieke infrastructuur. Met de monitoring- en besturingssystemen in H2gO krijgen beheerders real-time informatie waarmee zij voortdurend in staat zijn om efficiënte beslissingen te maken en deze automatisch door te voeren.  

Door de transitie van werkzaamheden is I-Real nog beter in staat om zich te focussen op haar kernexpertise: het ontwikkelen van (SaaS) software applicaties. De expertise van I-Real sluit exact aan op de vraag vanuit de markt naar advisering en ondersteuning op het gebied van specialistische software en data-analyse. Met deze ontwikkeling neemt I-Real een strategische stap voorwaarts in het samenbrengen van telemetrische data voor slim asset management in de waterbranche. I-Real zal de doorontwikkeling van de software, samen met haar gebruikers, voortzetten.  

Na de transitie zal Mous Waterbeheer zich focussen op alle service en onderhoudswerkzaamheden en PLC-activiteiten voor de klanten van I-Real. Mous Waterbeheer is gespecialiseerd in service en onderhoud aan technische installaties voor waterbeheer. Als installatiepartner zal Mous Waterbeheer haar focus houden op snelle en efficiënte implementatietrajecten voor complete installaties voor objecten in de buitenruimte.  

Over I-Real
I-Real is onderdeel van de Public Space divisie van Conxillium. I-Real zet zich samen met haar zusterbedrijven BeheerVisie, DataQuint en Pharox in om de openbare ruimte iedere dag een stukje slimmer, schoner en veiliger te maken, voor nu en volgende generaties.  

Het principe van Internet of Things (IoT) wordt bij I-Real al toegepast sinds de oprichting in 2003. Destijds werd er nog gesproken over Machine-to-Machine (M2M) communicatie. Het eerste toepassingsgebied hierin was ten behoeve van watermanagement.

In de loop der jaren heeft I-Real hetzelfde concept toegepast op andere beheersgebieden in de openbare ruimte.

Meer informatie: https://www.i-real.nl/

h2ologoprimair    PARTNER CONTENT

De content op deze pagina is gemaakt door partners van H2O Media. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van H2O.

Wilt u hier uw content presenteren? Bel naar 070 3234 070 of mail naar h2o@mooijmanmarketing.nl.