secundair logo knw 1

Voor waterschappen is Mous Waterbeheer een integraal onderdeel van het realisatieteam. Onze specialisten bedenken, engineeren en realiseren zowel de elektrotechnische als de werktuigbouwkundige installaties voor poldergemalen in diverse delen van Nederland. Wat betekent dit en wat is de meerwaarde voor het waterschap?

 

“Door onze ervaring zijn we in staat om in een hoog tempo te werken,” aldus projectmanager Hendrik Ottema. “Terwijl de aannemer werkt aan de uitvoering van het civiele deel, schuiven wij naadloos in voor de realisatie van de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Zo bewijst Mous Waterbeheer zijn rol als specialist in het (bouw)team.”

Complementaire kennis
Wat de samenwerking in (bouw)team van waterschappen zo bijzonder maakt, is de hoogstaande technische kennis bij alle partijen aan tafel. “In een team van waterschap, civiele aannemer en Mous Waterbeheer brengen alle partijen hun specifieke kennis en ervaring mee. Dat voegt meerwaarde toe aan een project.” Mous Waterbeheer brengt daarbij zijn expertise in procesautomatisering, elektrotechniek en werktuigbouwkunde in. “We weten precies wanneer er wat moet gebeuren om een project binnen budget en planning op te leveren,” vervolgt Ottema. “Door de complementaire kennis en verantwoordelijkheid lukt het keer op keer om poldergemalen voor waterschappen conform opdracht in bedrijf te stellen.”

Vuurproef bij inbedrijfstelling
De inbedrijfstelling vormt de vuurproef voor de werkzaamheden van Mous Waterbeheer. Ottema, met een brede glimlach: “Op het moment dat je op de knop drukt, komen alle stappen samen: ontwerp, uitvoering en installatie. Het geeft een enorme kick om een installatie in bedrijf te stellen. Het bewijst het succes van de samenwerking. Dat is elke keer weer een kippenvelmoment!”

MEERWAARDE
In de artikelen voor H2O benadrukken we het belang van communicatie en proces automatisering, de rol van Mous Waterbeheer en de uitdagingen van eigen software. De meerwaarde van onze technisch specialisten beperkt zich echter niet tot procesautomatisering, energie-optimalisatie en softwareontwikkeling. Ook bij de engineering en realisatie van elektrotech nische en werktuigbouwkundige installaties in poldergemalen speelt Mous een belangrijke rol.

h2ologoprimair    PARTNER CONTENT

De content op deze pagina is gemaakt door partners van H2O Media. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van H2O.

Wilt u hier uw content presenteren? Bel naar 070 3234 070 of mail naar h2o@mooijmanmarketing.nl.